2777
2789
عنوان

خیلی اعصابم خورده😭😭😭😭

260 بازدید | 29 پست

سلام خانما خوبین اول هشت هفته لک دیدم رفتم سونو گفت هماتوم همش استراحت داشتم شیاف هم مصرف میکردم الان یازده هفته داره تموم میشه و امشب دوباره لک دیدم خیلی نگرانم کسی مثل من بوده 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هماتوم داشتم ولی جذب شد کلا باید استراحت باشی فقط دستشویی اونم فرنگی

کسی رو ندارم در اون حد ازم مراقبت کنه ک دست به سیاه وسفید نزنم اگه خدایی ناکرده اتفاقی برا نینیم بیفته خودمم نابودمیشم😭😭😭

کسی رو ندارم در اون حد ازم مراقبت کنه ک دست به سیاه وسفید نزنم اگه خدایی ناکرده اتفاقی برا نینیم بیف ...

منم تنها بودم

ولی مجبوری عزیزم

مثلا به شوهرت بگو صبح ک میخوادبره سرکار برات فلاسک چایی کنه و با سینی صبحانه برات بزاره 

ناهارتم شب که اومد درست کنه

ظهر فقط گرمش کن بخور ظرفاشم بزار کنارت باشه تا شوهرت جمع کنه

اوضاع زندگیت بهم میریزه 

ولی خب مجبوری

گر نگه دار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️❤️❤️

همشم رو تخت بخواب که بخوای بلند شی فشار بهت نیاد

یا اگه نماز میخونی نشسته بخون

حمام ک میری بشین روی صندلی و سریع یه دوش بگیر

بیا روتخت بشین لباس بپوش

منم تنها بودم ولی مجبوری عزیزم مثلا به شوهرت بگو صبح ک میخوادبره سرکار برات فلاسک چایی کنه و با سی ...

دلم میخواد بمیرم مادر که ندارم خواهرهام هم که ازم دورن شوهرم هم کارش جوری ک دوروز ودوشب اصلا خونه نیست

فردا دکتر برو 

سونوگرافی بده ببین کمتر شده یا نه

شاید همینکه لک دیدی همون هماتوم بوده و دفع شده

امیدت به خدا باشه عزیزم

نگران نباش من تا 8 ماهگی داشتم ولکه بینی هم داشتم توالت فرنگی. نزدیکی ممنوع واستراحت مطلق این 3 تا رو باید حتما انجام بدی من فقط خیلی سریع غذا درست میکردم وبقیش استراحت بودم بقیه کارا رو همسرم انجام میداد باید قید تمیزی خونه رو بزنی اگه بچت برات مهمه 

در ضمن اب گرم ونشاسه بخور لکه بینی رو قطع میکنه 

ایشالا که هیچ مشکلی برات پیش نمیاد وسالم بقلش میکنی

دلم میخواد بمیرم مادر که ندارم خواهرهام هم که ازم دورن شوهرم هم کارش جوری ک دوروز ودوشب اصلا خونه نی ...

خدانکنه عزیزم

توان مالی اگه دارید یه ادم مطمن پیدا کنید بیاد برات غذا اینا بزاره

یا تمیز کاری بکنه بره

نگران نباش من تا 8 ماهگی داشتم ولکه بینی هم داشتم توالت فرنگی. نزدیکی ممنوع واستراحت مطلق این 3 تا ر ...

فقط گریه میکنم تنها دلخوشیم فقط همین بود اگ اینم مث اون یکی تنهایم بزاره وبره چی😭😭😭😭

دلم میخواد بمیرم مادر که ندارم خواهرهام هم که ازم دورن شوهرم هم کارش جوری ک دوروز ودوشب اصلا خونه نی ...

عزیزم انقدر نگران نباش خیلی ها شرایط شما رو دارن منم هیچ کسو نداشتم کمکم کنه این روزا هم میگذره من صبح ها همسرم یه صبحانه کوچیک برام میذاشت با اب وچند تکه بسکوییت میرفت سر کار نهار شب قبل درست کرده بود تا میاومد گرم میکرد میخوردیم تمام کارامو اون انجام میداد اما گاهی هم خودم ناهار درست میکردم سخته اما میگذره