2777
2789
عنوان

خیلی اعصابم خورده😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 29 پست
این دوره زمونه آدم مطمئن کجا بود خواهر

غصه نخور عزیزم

انشاالله سالم میاد بغلت

قید تمیز کاری رو بزن

پس فقط برا خودت غذا بزار 

بقیه کارا رو اصلا بیخیال شو

گر نگه دار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️❤️❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم انقدر نگران نباش خیلی ها شرایط شما رو دارن منم هیچ کسو نداشتم کمکم کنه این روزا هم میگذره من ص ...

شوهرم تا هست خیلی کمکم ولی وقتی نیست هیچکس نیست یه لیوان آب هم دستم بده 

شوهرم تا هست خیلی کمکم ولی وقتی نیست هیچکس نیست یه لیوان آب هم دستم بده 

هر وقت هست بده غذا درست کنه خورشت هر چی درست میکنه بگو دو برابر درست کنه فریز کن. وقتی که نیست سریع یه کته کوچیک درست کن در حد ربع ساعت اشکال نداره تو اشپز خونه باشی فقط حتما یه صندلی بزار بشین ظرفا رو هم نمیخواد بشوری من گاهی میشد دیگه ظرف تمیز تو کابینت ها نبود بعد همسرم موقع شستن دو سه ساعت درگیر بود 😂تمیز کاری ها رو هم نمیخواد انجام بدی به همه هم بگو استراحت مطلقم که کسی سر زده نیاد میگذره ناراحت نباش شیاف هاتو هم حتما استفاده کن به دکترتم بگو اگه صلاح دونست امپول پرولوتون تجویز کنه برات

هر وقت هست بده غذا درست کنه خورشت هر چی درست میکنه بگو دو برابر درست کنه فریز کن. وقتی که نیست سریع ...

از هفته های کم هم امپول میدن؟دکترم همیشه در دسترس نیست متاسفانه

هر وقت هست بده غذا درست کنه خورشت هر چی درست میکنه بگو دو برابر درست کنه فریز کن. وقتی که نیست سریع ...

از هفته های کم هم امپول میدن؟دکترم همیشه در دسترس نیست متاسفانه