2777
2789

ببخشید دوستان من میخوام برای زایمان برم به بیمارستان باهنر کرج عظیمیه...کسی از شماها یا یکی از اشنایانتون اونجا زایمان کرده جدیدن رسیدگیشون چطور بوده خوبه ممنونم اگه کسی اطلاعاتی داره بگه ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی تعریف باهنرو شنیدم،میگن عالیه،

بابیمه تامین اجتماعی میدونید چقده هزینه سزارین؟

من تصمیم دارم باردار شدم ازهمون ابتدا برم میلادتهران

خدایا تنها تو غیرممکن را ممکن میکنی،پس غیرممکنم را ممکن کن...
من خیلی تعریف باهنرو شنیدم،میگن عالیه، بابیمه تامین اجتماعی میدونید چقده هزینه سزارین؟ من تصمیم دا ...

بیمه تامین اجتمایی رو نمیدونم ...من همون بابیمه سلامت میرم پیش متخصص تو کلینیک تخصصی امام علی 

بیمه تامین اجتمایی رو نمیدونم ...من همون بابیمه سلامت میرم پیش متخصص تو کلینیک تخصصی امام علی 

سلامتو قبول میکنن؟نمیدونی باسلامت چقدهزینه میگیرن؟

خدایا تنها تو غیرممکن را ممکن میکنی،پس غیرممکنم را ممکن کن...
سلامتو قبول میکنن؟نمیدونی باسلامت چقدهزینه میگیرن؟

اره بیمارستان باهنر قبول میکنه...راستیتش این که سزارین رو چقدر میگیر خبر ندارم چون من خودم قصد دارم طبیعی زایمان کنم اگه خدابخواد

اره بیمارستان باهنر قبول میکنه...راستیتش این که سزارین رو چقدر میگیر خبر ندارم چون من خودم قصد دارم ...

عزیزم زایمان کردین؟بیمارستان خوب بود؟؟مامای همراه قبول میکنن؟؟