2777
2789

سلام بچه ها

امروز وقت مشاوره داشتم گف یکی از مشکلاتت اینه که اعتماد ب نفس نداری بخاطر همین حرف دیگران زود تاثیر میذاره و این نقطه ضعفه 

چیکار کنم اعتماد به نفسم بالا بره

خوبیا و زیباییاتو ببین

از يك جايى به بعد؛قبل از اينكه آدمها خودشان را برايت شرح دهندميتوانى تا ته شان را حدس بزنى و بگويى:ببين فلاني من اين قصه ها را از حفظم...برو سرِ اصلِ مطلب!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زحمت کشید. خب پول گرفته راه حلشم باید میداد دیگه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

کلاس هنری موسیقی خیاطی ارایشگری ورزشی هرچی نقاشی و... برو کارات را بزار همه ببینن خودت اول لذت میبری ودر نهایت حس مفید بودن بهت اعتماد بنفس میده کوچکترین کاری که میکنی را بزرگش کن با اب وتاب تعریف کن وبا جزییات از خدا وجسمت تشکر کن که بهت این توانایی سکر ونعمت را داده

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

عزیزم مشاوران و دکتران و... یه مشت بی سوادن اصلا به این توجه نکن که بگی من اعتماد به نفس ندارم برو باشگاه برو رقص برو کلاسای اموزشی به خودت برس ارایش کن دو تا کتاب هم هست دکتر هلاکویی گفت خیلی خوبه بهم درخواست دوستی بده تا هروقت فردا صبح بیدار شدم اسمشو برات بفرستم