مورد داشتیم که رفته خونه دختره ویندوز عوض کرده.دختره گفته اگه میشه مای کامپیوتر رو هم نصب کنید !! اونم گفته اونجوری هزینتون بیشتر میشه ها دختره گفته :چاره ای نیس،نصب کن
. دیشب ساعت ۳شب بابام اومده بالا سرم بیدارم کرده میگه : پسرم پسرم ! من : هوووم ؟؟ بابام : بابا بیداری ؟ من : آره بابا دارم تنیس رو میز بازی میکنم. بابام : زهرمار مگه من باهات شوخی دارم ؟ من : پدر من خو ساعت ۳ بیدارم کردی میگی مگه خوابی ؟ بترس از روز رستاخیز ، بترس از آتش دوزخ ! بابام : بابا خوابم نمیبره بیا با هم شطرنج بازی کنیم ! من : ای خدااااااااااا حالا داشتیم بازی میکردیم سربازو هفت هشت خونه تکون داد… من : بابا اون سربازه مازراتی نیست که اینجور میرونیش ؟! بابام : هزار بار گفتم احترام بزرگترت رو داشته باش ، پاشو گمشو بیرون میخوام بخوابم بچه سوسول ؛ کسی که جنبه تقلب رو نداره اصلا باهاش بازی نمیکنم !!! .
پسره از نیمرخ شبیه قالپاق پیکانه ، استاتوس گذاشته : درگیرم نشو رسوا میشوم ! یکی نیست بگه آخه میخِ بیکارِ توی دیوار ، تو برو خدارو شکر کن عامل جنگ جهانی سوم نشدی … والاااا به غرعان .
چن وخ پیش به پسر عموم گفتم واسم ایمیل بساز رمزشم واسم بفرست… گفت باشه… آدرس ایمیلمو فرستاد گفتم پس رمزش کو ؟؟ گفت واست ایمیل کردم :| من قضاوت رو به کارشناسا واگذار میکنم ! .
دیدین تو فیلما بچه توی خواب جیغ میکشه همه میرن بغلش می کنن و از این حرفا ؟ خلاصه اومدم بگم اینا همش دروغه ، من یه بار جیغ کشیدم مامانم همچین با لگد زد تو شکمم که دیگه چند ساله جیغم نمیاد :| .
ﯾﮑﯽ ﺍﺯ فانتزی ﻫﺎﻡ اینه که زنگ بزنم به خودم ، بعد بگم الو ؟ بعد خودم بگم : قربون الو گفتنت برم من ! بعدم خودم خجالت بکشم قطع کنم تلفنو … چن دفه هم امتحان کردم ولی لامَصّب همش اِشغال بود ! نگرانم ! نمیدونم دارم با کی حرف میزنم ؟! :| .
یادش بخیر… یه معلم داشتیم تو کلاس میگفت شغل ما، شغل انبیاست منم اومدم خود شیرینی کنم گفتم انبیا که همشون چوپانی میکردن ! نه گذاشت، نه برداشت گفت منم دارم همین کارو میکنم دیگه گوسفند :| “خدا حفظش کنه زیادی رک بود…” .