2777
2789
عنوان

مورد داشتیم.....!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2485 بازدید | 147 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره تو پروفایلش نوشته:دلم میخواست اگر قرار بود شی ء میشدم قلم میشدم... اگر قرار بود حیوان میشدم عقاب میشدم... اگر قرار بود حس میشدم محبت میشدم بهش گفتم:اگر قرار بود ادم میشدی چی میشدی؟ کلی بد و بیراه بهم گفت....بنظرتون حرف بدی زدم؟
روزگار بر یک قرار نمی ماند روز و شب دارد...روشنی دارد،تاریکی دارد...کم دارد...بیش دارد...دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده تمام میشود...بهار می آید.... اصلا همان چیزی که دولت آبادی گفته"از یک جایی به بعد آدم آرام میگیرد"
مورد داشتیم که ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺗﻠﻔﻦ ﺩﻭﺳﺖ ﭘﺴﺮﺷﻮ ﺯﻧﮓ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ ﺑﺮﻣﯿﺪﺍﺭﻩ ﺟﻮﺍﺏ ﻣﯿﺪﻩ ﺷﻤﺎ ؟؟ ﯾﻪ ﺯﻥ ﺍﻭﻧﻮﺭ ﺧﻂ ﻣﯿﭙﺮﺳﻪ : ﺷﻤﺎ؟ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻣﯿﮕﻪ : ﻣﻦ ﺧﻮﺍﻫﺮﺷﻢ ... ﺷﻤﺎ؟؟؟ . . . . . ﺯﻥ ﻣﯿﮕﻪ :ﻣﻦ ﻫﻤﯿﻦ ﺍﻻﻥ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﻣﺎﺩﺭﺗﻢ !!
مورد داشتیم دختره به دوست پسرش میگه بابایی ، اونوقت به باباش میگه بهرامعلی نکبت!! همچین با پشت دست بزنی تو دهنش هم انگشتای تو خورد شه هم دندونای اون به همین گوجه سبزی که خوردم قس م اعصاب نمیذارن واسه آدم
مورد داشتیم یارو رو آوردن تو تلویزیون، زیر اسمش نوشته: کارشناس مسائل سوریه! من موندم این بنده خدا تو این ۴۰ سال قبل از جنگ سوریه از چه راهی نون در میآورده .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
کلی خندیدم. ها ها ها ها
دارد زمان آمدنت دیر می‌شود،    دارد جوان منتظرت پیر می‌شود،   وقتی به نامه ی عملم خیره می شوی،    اشک از دو دیده ی تو سرازیر می‌شود،      کی این دل رمیده ی من هم زهیر وار،       در دام چشم های تو تسخیر می شود،    این کشتی شکسته ی طوفان معصیت،   با ذوق دست های توست که تعمیر می شود،     حس میکنم که پای دلم لحظه‌ی گناه،     با حلقه های زلف تو درگیر می شود،   در قطره های اشک قنوت شب شما ،    عکس ضریح گمشده تکثیر می شود،     تقصیر گریه های غریبانه ی شماست     دنیا غروب جمعه چه دلگیر می شود...                           
دارد زمان آمدنت دیر می‌شود،    دارد جوان منتظرت پیر می‌شود،   وقتی به نامه ی عملم خیره می شوی،    اشک از دو دیده ی تو سرازیر می‌شود،      کی این دل رمیده ی من هم زهیر وار،       در دام چشم های تو تسخیر می شود،    این کشتی شکسته ی طوفان معصیت،   با ذوق دست های توست که تعمیر می شود،     حس میکنم که پای دلم لحظه‌ی گناه،     با حلقه های زلف تو درگیر می شود،   در قطره های اشک قنوت شب شما ،    عکس ضریح گمشده تکثیر می شود،     تقصیر گریه های غریبانه ی شماست     دنیا غروب جمعه چه دلگیر می شود...                           
دختره هیکلش مثل پاندا کونگفو کاره ! اونوقت تو پروفایلش نوشته : آنقدر ظریفم که با یک نگاه سرد میشکنم ! یکی نیست بهش بگه : عزیزم شما با تبر نادرشاه افشار که هیچی با کمان دامول هم نمیشکنی برو با خیال راحت به زندگیت برس !