2777
2789
عنوان

افسرده ها بیان !!!!!!!!

162 بازدید | 8 پست

دلیل افسردگیتون چیه؟؟؟

همسرم من رو به شدت محدود کرده چه در رفت و آمد چه در پوشش و در رفتار 

۲۵سالمه حس یک زن پنجاه ساله رو دارم ..هرروز دارم پیرتر میشم از درون داغونم ..براش عادی هس فحش دادن ...من واقعا نمیکشم این همه تحقیر رو‌..چقد اخه نیمه ی پر لیوان ببینم ..والله لیوان ابی توش نیس خودمو زدم به خریت

دلم میخاد روزی از روی زمین پر بکشم و بروم به سمت پاکی مطلق..دلتنگ خدا هستم دلتنگ اغوش خدا هستم ..دلم با او خوب است دلم را نمیشکند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ بدعزیزم ب جدایی فک کردی تاحالا؟؟؟؟؟

قبلاها ارع ...ولی اللان یه دختر دارم نقطه ی روشن زندگیم دخترمه

دلم میخاد روزی از روی زمین پر بکشم و بروم به سمت پاکی مطلق..دلتنگ خدا هستم دلتنگ اغوش خدا هستم ..دلم با او خوب است دلم را نمیشکند 
چند ساله ازدواج کردب؟؟؟

چهارساله...

منم بعضی وقتا این حس رو تجربه کردم و میفهمم که چی میگی من الانم گاهی حس میکنم افسردم 

منم سه ماهه ازدواج کردم افسردگی گرفتممم

بزرگ میشم واسه هرکی که کوچیکم کرد....