2777
2789
عنوان

خوردن هندوانه دربارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 19184 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه هرچی عشقم بکشه میخورم هرجی هم نخام نمیخورم. البته بگم ک شیرینی جات و نوشابه و مفک و اینا اصلا نمیخورم چون قندم لب مرز بود ولی اومد پایین خدادوشکر وگرنه در رابطه با میوه و غذا حساسیت نشون نمیدم

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……

امسال بیشترین ویار تو دنیا هندوانه بوده!!

منم خیلی میخورم..از روز ا.لم خوردم..دکترمم گفت عالیه بخور... البته من قندم پایینه... مواد معدنی هندوانه خلی بالاست..خنک هم میکنه!

کسایی که هندوانه بخورن احتمال اینکه بچه زردی بگیری خیلی پایین میاد!

در مورد قند خونت اگر لب مرزه هندوانه قندش هم قند فروکتوزه هم خیلی بالا نیست..

باید قند و شکر و هر چیزی که نشاسته داره مثل ماکارونی و برنج و نون رو کم کنی که خیلی قند خون رو بالا میبره...کم خوردن هندوانه زیاد تاثیری تو قند نداره

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
عزیزم من قند بارداریم بالاس این خانمم قندش لب مرزه واسه اون میگم 

سلام منم قند بارداریم خیلی بالاس و انسولین واسم نوشته از دیروز .شما بچتون مشکلی نداشت .من دوقلو دارم

قند هندوانه بالاس 

اما براي قند نرما مشكلي نداره 

من بارداريم تابستون بود از اول خرداد هر دو روز يه هندونه اترك ٥ كيلويي ميخوردم تا رو  اخر بارداريم ☹️☹️☹️ من فقط ميوه ميخوردم اما قندخونم نرمال بود ٩٥ هميشه ناشتا 

بعد از شربت گلوكزم ١٢٠ 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•