2777
2789
عنوان

شما هم معتقدین که زنی مثل من نباید با پسر مجرد ازدواج میکرد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2304 بازدید | 122 پست

اصلا برام مهم نبود اگه اینطوری بود شرایط عروسمون به من چه اصلا مهم اینه برادرم حس‌خوشبختی داره چشمشون دراومده بیخیال باش همش از حسادته

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو چرا با یه نفر که موقعیتش مثل خودتون باشه ازدواج نکردین

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

خب مسلما هیشکی دوس‌نداره من ب شخصه دوس ندارم برادرم میرفت با یک خانمی ک بچه هم داره البته قصد توهین ندارم نظرمو‌گفتم ولی بعدازاینکه دیگه ازدواج کردید حرف اضافه نباید باشه از طرف مردم اهمیت نده در کل هر کی بر خلاف بقیه کاری میکنه ک عرف نیس باید تمام ابن داستان هارو قبول کنه ب بقیه اهمیت نده با شوهرت و بچت خوش باش

تیرماه 97 بعد از 10 .11 ماه اقدام ب کمک کلومیفن و لتروزول حامله شدم پوچ بود شهریور سقط شد😢خدایا ناامیدمون نکن😔22آبان 98 شروع دوباره.... خدایاشکرت که کنجد توو دلم کاشتی خودت برام حفظش کن دعا کنید قلب کنجدم تشکیل بشه باید هرروز آمپول انوکسان بزنم🙏قلب کنجدم تپید ❤️😍خدایا سالم بیاد بغلم این حس برای تمام زنای سرزمینم آرزو میکنم.💋💋💋💋💋دخترم دنیامه

من پسر دارم اگه بعدها پسرم مشکلی ندلشته باشه منم مشکلی بااین قضیه ندارم فقط زن خوبی باشه مثل همه زنهای دیگه ولی اگه بگیردشو بعد پشیمون بشه بارهمین دستام جفت چشاشو کور میکنم😠

🧚‍♀️

شما دختر مجردم بودی فامیل همسرت حرفشون رو میزدن.اینا بسته به شعوره کسی که بخواد تحقیرت کنه سوژه خودش رو پیدا میکنه.اصلا واست مهم نباشه.زندگیه زناشویی به اندازه کافی بالا پایین داره حرف اینو اون رو بریز دور

عزیزم والا داداش من با خانومش خیلی معمولی و سنتی ازدواج کردن هیچ مشکل خاصیم هیچکدوم نداشتن نه مطلقه بودن نه هیچی بعد از چندین سال زندگی هنوز پشت سرشون حرف میزنن 

حرف مردم همیشه هست شما زندگی خودتو بکن به اونا کاری نداشته باش هیچ اهمیتی هم نده

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

اگه من مادر بودم وقرار پسرم این جوری ازدواج کنه مخالفت نمیکردم مگر اینکه مشکل دیگه داشه باشه مثلا بد اخلاق باشه خونواده بدی داشته باشه

دختری هستم که هیچ گاه روزگار بر وفق مرادش نرفت و ...

اگه عروس اینجوری میداشتیم و رفتارشم خوب میبود نه تنها این چیزا واسمون مهم نبود بلکه بچشم مثل برادر زاده ی خودم میدونستم

انسانها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می خرند اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد آدمها بی دوست و آشنا مانده اند!