من از شوهرم جدا شدم با یه بچه،بخاطر شغلش و سختیاش،الان دوباره ازدواج کردم باردارم،شوهرم تک فرزنده مجرد هم بود،شش سال بزرگتره ازم، قبل آشنایی هم میدونست شرایطمو خودش اومد جلو خودش مشتاق بود.منم میخاستمش ولی میگفتم جور نیستیم.خودش با هزار راه خونوادشو راضی کرد.الانم خوبیم ولی خسته شدم از شنیدن متلک.حتی اسم بچمو مسخره میکنن،دیروز تاپیک زدم راجع به اسم بچم،یه نفر گفتن حق دارن عروس تحمیلی هستی دیگه،ملاحظه منو نکنین راستشو بگین،شما بودین دوس نداشتین عروستون مثل من باشه؟
من زنداداشم15 سال از داداشم بزرگتره یه پسر بزرگم داره دانشجو داداشمم مجرد بود خوب دلش پیش زنداداشم بود یه بار نشده چیزی بگیم یا حتی راجع به پسرش حرفی بزنیم
همسر سومش پسرمجرد و از خودش هم کوچیکتر بود الان ۲تا دختر دارن
به دیگران بها نده مهم همسرته که دوستداره
تمام عالم فدای ائمه.تویی که علیه اسامی ائمه میگی فردوسی شاعر و حماسه سرای بزرگ ایرانی رو میشناسی؟همون که نماد ادب وفرهنگ ایران هست ،میدونی اسمش چیه ؟ ابوالقاسم 🤭آره گلم فردوسی یه ایرانی اصیل هست وکل جهان ایران رو بافردوسی میشناسن اما اسمش عربیه و با اون مقامش ادعای امثال تو رو نداشت پس تربیت نداشتتو نشون نده. تو نه تنها روشنفکر نیستی بلکه اصلا اهل تفکر هم نیستی و باعث میشی آبروی روشنفکرهای واقعی مثل آقای گاندی بره هرجای دنیا بگی به اسم روشنفکر تو مجازی علیه خدا و اعتقادات مذهبیون میگی بهت میخندن .درحدی نیستی که رو حرف خدا حرف بزنی و علیه ائمه بگی فقط خودت حقیتر میشی خدا خودش فرموده دنیارو واسه خاطر حضرت محمدو حضرت زهرا و مولاعلی و فرزندانش آفریدم آخرش هم همه چی میرسه به وارث حقیقی غدیر به حضرت مهدی.امروز هم نهضت عاشورا ادامه داره و پیروان یزیدو قاتل حضرت زهرا دارن ازشون جلو میزنن اما روسیاهی واسه زغال میمونه .خدایا شکرت که من از دشمنان ائمه و یزیدی و پیرو قاتلین و خائنین نیستم .لعنت خداوند بر تمام دشمنان ائمه و لعنت بر قاتلان آقا امام حسین . .پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله می فرماید: علی با حق و حق با علی است و از هم جدا نمی شوند تا در کنار حوض کوثر در قیامت بر من وارد شوند .حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .
بچه ای اولت پیش کیه؟ بعد همسرت سنش کم بود که ازدواج کردین یا سن و سالش بالا بود
من همونیم که ناخواسته باردار شده بود🥴 تمام آینده رو فقط برای پسرش برنامه ریزی کرده بود و نمیتونست عضو جدیدو بپذیره😓 افسردگی گرفته بود هیچ جوری با بارداریش کنار نمیومد😖 دنبال دارو و روش های سقط بود😭،الان همون جنین ناخواسته به دنیا اومده 😊یه دختر به زیبایی و سفیدی فرشته ها🥰.اون روی شوهرمو با اومدن دخترمون بعد از ۸ سال زندگی مشترک تازه دیدم 😆جوری قربون صدقه ی دخترمون میره و تو آغوش میگیرتش که باورم نمیشه این مرد همون شوهر خجالتی و کم عاطفه است که به زبون اوردن احساساتش خیلی براش سخت بود😮،باشه. هر روز میگم خدایا هزار مرتبه شکرت که این فرشته کوچولورو به ما دادی(مادر بزرگ یکی از شاگردای دوسال پیشم بعد از دوسال بی اطلاعی از هم خواب دیده بود توی تاریکی توی یه خونه چراغ سبز روشن بوده از ادما میپرسیده این خونه کیه بهش میگفتن خونه خانم معلم طاهاست.مادر بزرگ طاها صبح بلند میشه به دخترش زنگ میزنه میگه مامان امروز حتما به معلم پسرت زنگ بزن احوالشو بپرس این خوابو دیدم حتما چیزی هست.تو اوج ناراحتی من و تصمیم جدیم برای سقط این خانم با تعریف کردن خواب مادر ساداتش منو از حماقتی که میخواستم بکنم منصرف کرد.دعای خیرم همیشه بدرقه راه عزیزان مادر بزرگ طاها خواهد بود.🌹💝(اگر به قدر یک جمله تونستید کسی را از خواب غفلت بیدار کنید دریغ نکنید شاید یک جمله شما زندگی بخشید به کسی💝💝💝💝) )الهی لحظه لحظه ی زندگی تک تکتون پر از اتفاقای ناخواسته شیرین و پر از ارامش مث شیرینی اتفاق ناخواسته ی ما باشه. خداوندا به اندازه تمام هستی شکرت .
بجای پرسش این سوال غلط از دروهمسایه و نی نی سایت و فک و فامیل روی شخصیت و عزت نفس و اعتماد به نفس خودتون کار کنید
به کسی مربوط نیست و نبوده جز خود همسرتون، و البته تاخدی مادر و پدرش که اونم مشکل خود همسرتون بوده که باید حلش میکرده نه شما، بنابراین اصلا دخالت ککن و درصدد اثبات خودت برای اونها نباش، اصلا بیخیالشون باش
خدا راضی شما راضی همسرت راضی، بیخیال یه میلیون ناراضی