یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ک قبلا کارمند بودم حقوقم مال خودم بود خرج خودم میکردم از شوهرمم پول میگرفتم..خاک تو سرم دریغ از یه پس انداز..هر کی جای من بود الان پس انداز داشت...همرو خرج لباسو کوفتو زهرمار کردم...حتی خرج خونه هم نمیکردم..شوهرمم خدایی کاری نداشت
ما کارامونو باهم انجام میدیم مثلا من ظرف میشورم همسرم جاروبرقی میکشه و مرتب میکنه.
کلا کارهارو تقسیم میکنیم
شب ها نمیذاریم خونه کثیف بمونه
پنجشنبهها هم یه گردگیری کوچولو داریم
حسابمونم مشترکه
زندگی ای که در آن امید و دوستی و عشق و گل و شعر و موسیقی هست نمیتواند پوچ باشد😌♥️🌿 /من یک عاشق کتابِ چند زبانه ی حیوان دوستِ گیاهخوارِ عاشق هستم و البته خوشبخت
من دانشجوام،کارمندم بشم همینه،فقط وقتایی که مهمون باشه و خییییییلی اضطراری یه کارایی میکنه که اگرم بدونه خودم از پسشون برمیام بازم انجام نمیده
فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ولی بیا ببین برادرشوهرم دمش گرم همه کار میکنه ظرف اشپزی پذیرایی ازمهمون همه چیییییییییی خداشانس دادنی معلومنیس کدوم گوری بودم
تیرماه 97 بعد از 10 .11 ماه اقدام ب کمک کلومیفن و لتروزول حامله شدم پوچ بود شهریور سقط شد😢خدایا ناامیدمون نکن😔22آبان 98 شروع دوباره.... خدایاشکرت که کنجد توو دلم کاشتی خودت برام حفظش کن دعا کنید قلب کنجدم تشکیل بشه باید هرروز آمپول انوکسان بزنم🙏قلب کنجدم تپید ❤️😍خدایا سالم بیاد بغلم این حس برای تمام زنای سرزمینم آرزو میکنم.💋💋💋💋💋دخترم دنیامه
هيچيي😂😂 هنوز عقديم و با هم زندگي ميكنيم اميدوارم عروسي ك گرفتيم يكم كار كنه ولي من مريض بشم يا حالم خوب نباشه يا حتي بهش بگم عين پروانه دورمه خيليم كار ميكنه ولي خودش ديگ خيلي سرش شلوغه خودمم دوس ندارم كار كنه انقدم مغروره عمرن بخاد كاري كنهه😂🤦🏼♀️
حالا بعضي وقتام شرطبندي ميكنيم ببازه كار ميكنه
هميشه بهم ميگه اخم كه ميكني نفس كشيدن برام سخت ميشه اشكات كه مياد ديگه نفسمو باخودش ميبره.... نميخوام اسير بمونم زير اون بارون چشمات تو بگو چجوري رد شم از ميون ابر اخمات هيچوقت چشماتو ازم نگير انيتا وقتي تو چشمات زول ميزنم زمان وايميسته اون موقعس كه ديگه نميتونم خودمو كنترل كنم...