سلام
من سال ۹۳ دچار علائمی شدم که با ام ار ای در دو نوبت بدون تزریق و با تزریق متوجه شدم به بیماری پیش ام اس (cis) مبتلا شدم. حالا چرا میگم پیش ام اس چون اگر تنها یک حمله داشته باشی نمیگن ام اس بلکه میگن پیش ام اس.
رفتم بیمارستان و سه روز بستری بودم و کورتون تراپی شدم بعد یک مدت داروهای خوراکی خوردم و الحمدلله دیگه حمله ای نداشتم. بعد از یکسال دوباره ام ار ای دادم و گفتن که در سر و نخاع پلاک دارید ولی پلاکهای غیر فعال و گفتند بهتره امپولهای بیماری ام اس رو بزنی
ولی من ترجیح دادم متخصصین در حوزه طب اسلامی هم من رو ویزیت کنند با داروهای سنتی تا الان الحمدلله خوبم و در همان پیش ام اس موند
علایم چی بود گز گز پا به طور مداوم که در طی یک ماه به کمرم رسید. و وقتی سرم رو خم میکردم یک حالت برق گرفتگی در کمرم احساس میکردم
اما علائمی که شما گفتید ممکنه مربوط باشه یا نباشه که با ام ار ای مشخص میشه و نکته دیگه اینکه خوردن سردیجات و استرس و عصبی بودن بسیار بده
برو پیش متخصص و پیگیری کن
اما به طور کلی بیماری شدت داره و با رعایت برخی نکات میشه زندگی طبیعی داشت فقط استرس نداشته باش عصبی نشو در موضوعاتی که به تو مربوط نیست حتی اگر خانوادگیه و موجب استرس و عصبی شدن تو میشه دوری کن
صبح ها حداقل سه بار ارده و شیره انگور بخور
سردیجات کم بخور یا اصلا نخور
ازمایش د۳ بده و مرتب بخور