2777
2789
عنوان

كسي در مورد بيماري ام اس اطلاعاتي داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كم خوني ندارم

مطمئنی؟

منم فکر میکردم ندارم،تا چند روز پیش ک ازمایش دادم،دو بینی داشتم،همشم خسته و بودمو بیجون و خواب

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
مطمئنی؟ منم فکر میکردم ندارم،تا چند روز پیش ک ازمایش دادم،دو بینی داشتم،همشم خسته و بودمو بیجون و خ ...

اره از كم خوني مطمنم.فقط كمبود ويتامين دي و غلظت خون دارم

بیشتر بخاطر فشار عصبی هست  خودتونم گفتین که تو زندگیتون استرس زیادی دارین فشار عصبی باعث این ...

اره اميدوارم خودمم بخاطر فشارعصبي باشه و بيماري نباشه.

به مرگم راضيم اما بيماري نه

اره از كم خوني مطمنم.فقط كمبود ويتامين دي و غلظت خون دارم

همینایی ک گفتیو بزن تو نت و عوارضشو بخون حتما،میبینی بخاطر همیناست ک این حالات رو داری

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 

ترس از یک بیماری خیلی بده  وباعث میشه هی به بیماری نزدیک ترشی

من ی مدت بی حسی میگرفتم بعدش سرگیجه هی هربارترسم بیشترمیشد وعلایم بیشتری میدیدم تاازمایش دادم وراحت شدم 

بروازمایش بده خیالت راحت شه 

سلام

من سال ۹۳ دچار علائمی شدم که با ام ار ای در دو نوبت بدون تزریق و با تزریق متوجه شدم به بیماری پیش ام اس (cis) مبتلا شدم. حالا چرا میگم پیش ام اس چون اگر تنها یک حمله داشته باشی نمیگن ام اس بلکه میگن پیش ام اس.

رفتم بیمارستان و سه روز بستری بودم و کورتون تراپی شدم بعد یک مدت داروهای خوراکی خوردم و الحمدلله دیگه حمله ای نداشتم. بعد از یکسال دوباره ام ار ای دادم و گفتن که در سر  و نخاع پلاک دارید ولی پلاکهای غیر فعال و گفتند بهتره امپولهای بیماری ام اس رو بزنی

ولی من ترجیح دادم متخصصین در حوزه طب اسلامی هم من رو ویزیت کنند با داروهای سنتی تا الان الحمدلله خوبم و در همان پیش ام اس موند

علایم چی بود گز گز پا به طور مداوم که در طی یک ماه به کمرم رسید. و وقتی سرم رو خم میکردم یک حالت برق گرفتگی در کمرم احساس میکردم

اما علائمی که شما گفتید ممکنه مربوط باشه یا نباشه که با ام ار ای مشخص میشه و نکته دیگه اینکه خوردن سردیجات و استرس و عصبی بودن بسیار بده

برو پیش متخصص و پیگیری کن

اما به طور کلی بیماری شدت داره و با رعایت برخی نکات میشه زندگی طبیعی داشت فقط استرس نداشته باش عصبی نشو در موضوعاتی که به تو مربوط نیست حتی اگر خانوادگیه و موجب استرس و عصبی شدن تو میشه دوری کن

صبح ها حداقل سه بار ارده و شیره انگور بخور

سردیجات کم بخور یا اصلا نخور

ازمایش د۳ بده و مرتب بخور

چطوري علائم بيماريش؟

علائمشو واقعا نمیدونم بستگی به شدتش داره ولی دوستم گفت اولین بار یه دفعه کل بدنش فلج شد

البته الان خوبه فلجش موقتی بود 

در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی کاش هرکس به تو دل بست بیاید خبرش♥️