2777
2789
عنوان

از ازدواج پشیمونین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 19 پست

من پشیمونم چون مجردی بینیمو عمل نکردم الان همسرم نمیزاره..

وقتایی که از دست محمدم ناراحتم..یا وقتایی که میخوام سربه تنش نباشه..به خودم یادآور میشم این همون کسیه که بخاطر داشتنش از خیلی چیزا گذشتم..همون کسیه که بخاطرش دست به دامن خدا شدم..کسی که یه روزایی شده بود آرزوی امروزم..الان که کنارمه عشقمه پشت و پناهمه باید قدرشو بدونم..چون انتخاب خودم بوده..اون وقته که یادم میاد چقد دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت...    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه ی خورده از مسئولیتهاش بگین؟

کارهای خونه خودش کلی مسئولیت میخواد همینطور وقتی آدم ازدواج میکنه باید بتونه مسئولیت مادر شدن و تربیت یه انسانم قبول کنه اینکه توی سختی ها باید کنار همسرت باشی ناامید نشی در جواب توهین یا بدرفتاری فامیل شوهر صبور باشی بتونی حرفهایی که اطرافیان درموردت میزنن تحمل کنی ازدواج و مادر شدن واسه آدم یه محدودیتهایی هم ایجاد میکنه

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
چرا؟

اول از همه با عشقم و نظر خودم ازدواج کردم،  شوهرم واقعن اخلاقش عالیه، خانواده خوبی داره(اصلا دخالت نمیکنن و مهربونن) تا حالا یه بدی ز شوهرم ندیدم خدایی، عاشقمه، بهم محبت میکنه از همه نظر عاااااالیه و خیلی چیزای دیگه

ای بشر تو پنداری ک دنیا مال توست،  پس نمیدانی اجل دنبال توست،  هر چه خوردی مال مور است و هر چه بردی مال گور