2777
2789

مگه ما چند سال عمر میکنیم که اونم اینجوری بشه 

حسرت آرزو ها حسرت زندگی نرمال

و وووو 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

ماها آماده اییم برای حس بدبختی کردن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه نه اینکه خدا از گذشته و آینده خبر داره؟!

پس این آزمون و امتحان واسه چیه اگه می دونه چی میشه؟

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

هوووف

دیگه از حرف گذشته. زنده ایم زندگی نمی‌کنیم 

گزارش بزنید نون شب‌تون جور بشه🤦🏻‍♀️

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

ماها آماده اییم برای حس بدبختی کردن

هیچ کس بی خودی حس بدبختی نمی کنه!!!

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

درست فکر میکنی اینجا نوعی جهنمه حتما که نباید جسمت تو آتیش بسوزه که بهش بگن جهنم وقتی روحت داره میسوزه تو جهنمی بماند که خیلیا به صورت فیزیکی میسوزن و الان دارن در اثر هزار بیماری زجر میکشن

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
میگن از قبل زندگیمونو دیدیم و قبول کردیمالبته من اصلا اینو قبول ندارم

الکی میگن بابا 

الان اون بچه ی دو ساله که تو غزه از گرسنگی مرد هم زندگیشو خودش انتخاب کرد؟