2777
2789

من دوتا تویه هفته زدم..خوابم خیلی زیاد شده ..خسته میشم ..نوک سینه هامم دردمیکنه..حالت تهوع هم دارم..اینا عوارضشه؟؟شماها چطور؟؟

اره ممکنه عوارض امپول باشه منم اینجور میشدم سینه همم بزرگ شده بود

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره آدم علائم بارداری میگیره چون هورمن بارداری وارد بدن میشه کاری به علائم نداشته باش علائم آمپول 

من ۱۰ روز بعد آمپول منفی بود بی بی چک حامله هم نبودم سر موعد هم عادت شدم این برج هم رفتم عکس رنگی

نه نزدم آخه من همیشه پریودم نامنظمه و اغلب باید آمپول پروژسترون بزنم تا بشم بی بی چک منفی خیلی اذیت ...

بی بی بزن احتمالا حامله ایی این آمپول باعث میشه سر موعد بیاد پری احتمالش زیاد حامله باشی بی بی چک بزن 

بی بی بزن احتمالا حامله ایی این آمپول باعث میشه سر موعد بیاد پری احتمالش زیاد حامله باشی بی بی چک بز ...

ببخشید ی سوال داشتم حتی اگه قبلا پری ها منظم نبوده باشه بازم اچ سی جی باعث میشه پری سر موعد بیاد؟

آخه من اغلب با آمپول پروژسترون پریود میشم تنبلی تخمدان دارم 

ببخشید ی سوال داشتم حتی اگه قبلا پری ها منظم نبوده باشه بازم اچ سی جی باعث میشه پری سر موعد بیاد؟ آ ...

سلام..چه خبر..باردارشدی؟چنوروز پیش گفتی امپول زدی ویه هفتس عقب انداختی...