روز خواستگاری شوهرم به بابام گفت با ارزش ترین و قشنگترین دارایی من تو دنیا لبخند دخترتونه . قول میدددم تمام تلاشم رو بکنم تا این لبخند هیچوقت از رو لبش محو نشه .بدجنس اونقدر این جمله رو با احساس گفت بابام بغش گرفت طفلک البته بماند که من همیشه نیشم تا بنا گوشم بازه
خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه بار یکی اومد خاستگاریم با هم رفتیم اتاق حرف بزنیم, گفت ببخشید حقوقتون چقدره؟عصبانی شدم از اتاق اومدم بیرون رفتم توی یه اتاق دیگه, اونا هم فهمیدن که پسرشون گند زده بحث رو جمع کردن پاشدن رفتن
ما بابام مخالف بود بخاطر همین خیلی طول کشید ک همسرم بابامو راضی کنه ،شب خواستگاری ک دیگه قطعی شد گریش گرفت ،همسر من ظاهرش خیلی جدی و خشنه واسه همین کسی باور نمیکرد ک امیر اصلا گریه کردن بلد باشه اون ک اشکش دراومد منم گریه میکردم ینی تا مدت ها سوژه شده بودیم