2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم باید بگم مبارکه🌹

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
عکس نیومده ولی منم یک هاله خیلی کم رنگ داشتم و باردار بودم . شنیدم اگه چررنگ باشه دختره کم‌رنگ‌پسره ...

چه جالب برای پسرمنم کم رنگ تراردخترم بود

جاویدان بادسایه کسانی راکه شادی راعلتند نه شریک وغم راشریکند نه علت
تروخدا يعني واقعا هستم؟؟؟  استرس دارم ميترسم برم ازمايش

عزیزم منم میگم ۹۰ درصد هستی مال منم به همین کم رنگی بود . حالا یکی دو روز صبر کن بعد ازمایش بده به نظر من بهتره یا عجله داری فردا برو ازمایش. مبارک باشه 

احتمالش خیلی بالاس منفی باشه یه خط میوفته اگه خودت واضح یه خط دیگه دیدی اماازخط بالایی کمرنگ تر مثبته 

جاویدان بادسایه کسانی راکه شادی راعلتند نه شریک وغم راشریکند نه علت

الان نرو ازمایش میزنه مشخص نیست یا مشکوک ب بارداری درست جواب نمیدن باید از موعد پریودی بگذره ب کسی هم‌نگو بارداری از خانواده و فامیل اشتباهی ک‌من‌کردم‌حالا هرجا میشینن میگن بچش سقط شد یا پشت سرم حرفایی میزنن ک‌دلم‌میشکنه...انشالله بارداری و نی‌نی خوشکلتو بغل بگیری😍😙😙انشالله همونی باشه ک دلت میخواد

احتمالش خیلی بالاس منفی باشه یه خط میوفته اگه خودت واضح یه خط دیگه دیدی اماازخط بالایی کمرنگ تر مثبت ...

سه روز گذاشتم سه روز هم خط انداخت، روز اول كمرنگ تر بود 

الان ديروز يكم واضح تر بود

فردا روز پريودمه  فردا برم ازمايش يا بذارم دو روز بعدش؟؟

علائمت چیه 

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
الان نرو ازمایش میزنه مشخص نیست یا مشکوک ب بارداری درست جواب نمیدن باید از موعد پریودی بگذره ب کسی ه ...

انشالله گلم، خدا به هر كسي ك دوست داره بده 

واقعا انتظار خيلي سخته