2777
2789
بدنم خيلي داغ، ولي دست و پام سرد، ترشح ، زير دلم هم تير ميكشه  با كشاله رانم  فقط همين&n ...

ایشالا که بارداری 

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله گلم، خدا به هر كسي ك دوست داره بده  واقعا انتظار خيلي سخته

انشالله ...تو هم الان‌نرو ازمایش بذار دو روز از پریودی بگذره جون‌بتا بعد پریودی بالا میره الان‌خیلی پایین میشه بعد میگن مشکوک ب بارداری دو روز دیگه بیا تکرار‌‌‌‌ منم از ذوقم زود بی بی چک‌ زدم کمرنگ‌شدو..‌

سه روز گذاشتم سه روز هم خط انداخت، روز اول كمرنگ تر بود  الان ديروز يكم واضح تر بود

عزیزم استرس چرا بارداری دیگه میگی سه بارامتحان کردی واسه ازمایش عجله نکن بزارحداقل دوهفته ازپریودیت بگذره خواهرمن بارداربودازمایش منفی زد امابی بی چک مثبت بعدازچندروزدوباره ازمایش دادمثبت بود چندروزدیگه میای خبرمامان شدنتوبه مامیدی

جاویدان بادسایه کسانی راکه شادی راعلتند نه شریک وغم راشریکند نه علت
بدنم خيلي داغ، ولي دست و پام سرد، ترشح ، زير دلم هم تير ميكشه  با كشاله رانم  فقط همين&n ...

زوده واسه این حرفا ولی علائمت به پسرمیخوره خودم واطرافیانم همین حالتوداشتیم😄

نه اگه فردا صبح نشدی بدو برو ازمایش جواب مثبتت رو بگیر. منم دقیقا اینطوری حامله شدم

مرسي عزيزم ، فك نكنم بتونم طاقت بيارم صبر كنم 

دو روز از وقت پريودم بگذره ميرم ازمايش 

مرسي عزيزم ، فك نكنم بتونم طاقت بيارم صبر كنم  دو روز از وقت پريودم بگذره ميرم ازمايش

ای جان دعامیکنم مامان بشی نی نیت روپیرهنت جیش کنه😂😂😂

زوده واسه این حرفا ولی علائمت به پسرمیخوره خودم واطرافیانم همین حالتوداشتیم😄

عزيزم من تنبلي تخمدان دارم، اين ماه اصلا دكتر نرفتم دارو مصرف نكردم، اصلا تو فكر اين چيزا نبودم، بد اين علائمو ديدم، بي بي زدم 

بعضي از علائما ميشه گفت ادم توهم زده

ولي داغي بدنمو همسرم گفت ، ترشح با چشم ميشه ديد توهمي نيست 

دلمم تير ميكشه 

برام دعا كنيد انشالله باردار باشم فقط و فقط سالم باشه اصلا برام هيچي مهم نيست