2777
2789

خواهر زاده من تا ۲سالگی رنگ چشم عوض میکرد😁

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمن تا ۶ماهگی چشماش سبز ماشی بود 

کاملا سبز

منم چون مامانم و دوتا از خاله هام و دایی هام کلا مادربزرگ پدر بزرگهای مادریم همه رنگی بودن دیگه گفتم دخترمم رنگیه 

ولی بزرگتر که شد تیره تر شد 

الان قهوه ای شدن

ای وای

چراااااا

باحاله که😍

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔
بچه خواهر منم ۳ ماهس چشاش طوسیه ینی عوص میشه؟؟؟پدرمادرش چشاشون قهوه ایع

آره قهوه ای میشه

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

شاید همونجوربمونه چون دخترمنم همینطور الان دوسالو دوماهشه هنوزم همینطوره بارنگ لباسش تعییر میکنه ی موقع سبزه ی موقع طوسی ی موقع سبز طوسی قاطی بستگی ب رنگ لباس و میزان نور محیط داره

شاید همونجوربمونه چون دخترمنم همینطور الان دوسالو دوماهشه هنوزم همینطوره بارنگ لباسش تعییر میکنه ی م ...

یه مدلی هست بهش میگن تیله ای مثلا یکی از اقوام ما دقیقا همین طوری بود😊