2777
2789
عنوان

لك بينى

173 بازدید | 27 پست

سلام من هفنه ششم هستم دوروزه لك بينى قهوه اى دارم شياف پروژسترون هم شبى يكى استفاده ميكنم خيلى ميترسم تورو خدا راهنماييم كنيد

تعداد رای : 3
نظرسنجی
1
2
66%
1
1
33%
1
0
0%
1
0
0%

سلام عزیزم

خواستم تجربه رو بهت بگم

من هفته 9 لک دیدم

قهوه ای با شیاف خوب شد

هفته ده خونریزی کردم شدید

فک میکردم سقطه

ولی خدا رو شکر نبود

تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمی افته

آروم باش

و به خودش توکل کن

فقط استراحت و مصرف شیاف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هماتوم داری عزیزم شیافاتو بزار استراحت کن جذب میشه

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

٢ هفنه ديگه نوبت سونو قلب دارم الان بهم گفتن باز سونو بده مادر شوهرم ميگه ضرر داره و نرو بزار همون ٢ هفنه ديگه أما خيلى نگران نينيمم بعد ٢ سال باردار شدم😭

خيلى استرس دارم ميترسم اتفاقى واسه نينيم بيافته..معذرت ميخوام وقتى w.c ميرم حالت لخته قهوه اى ميبينم ...

میگم که من دقیقا مثل تو بودم

لکه قهوه ای خیلی خطرناک نیست

ولی استراحت کن و بسپار به خدا که اگه صلاحشه و عاقبت به خیر میشه نی نی رو برات نگه داره

٢ هفنه ديگه نوبت سونو قلب دارم الان بهم گفتن باز سونو بده مادر شوهرم ميگه ضرر داره و نرو بزار همون ٢ ...

نه بابا فک نکنم ضرر داشته باشه مخصوصا الان که فقط سونو قلب میکنن که ببینن جنین زنده است 

و ساک حاملگی هست

أز اول بارداريم كه لك نداشتم دكتر واسم شياف شبى يكى تجويز كرد الان كه ترشح قهوه اى ميبينم گفتم بزار هر ١٢ ساعت بزارم...يعنى نينيم توريش نيست؟؟حالم خيلى بده

اگه از خونریزی پریودی کمتره ینی چیزی نیس فقط کااااملا استراحت کن و پاهات رو دیوار بزار . هییییچ تکون نخور شیاف بزار . بیمارستانو دکتر هم همینو بهت میگن . من باردار ک بودم هفته 18 افتادم ب خونزیزی اما ی کوچولو کمتر از پریوذی بوذ سه تا بیمارستان رفتم پیش دکتر خودم رفتم همشون مگفتن فقط شیاف بزار استراحت کن 

یعده دو هفته قط شد 

من بضی روزا 3 4 تا هم گذاشتم خخخخ