2777
2789
عنوان

لك بينى

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 27 پست
٢ هفنه ديگه نوبت سونو قلب دارم الان بهم گفتن باز سونو بده مادر شوهرم ميگه ضرر داره و نرو بزار همون ٢ ...

منم لك ديدم دو بار هر دو دفعه فرستادنم سونو

وقتي دكتر گفته برو ديگه

ميخان خيالشون راحتشه

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من شياف پروژسترون خارجى هر ١٢ ساعت يكى استفاده كردم و توالت فرنگى و استراحت ٢ روزه لك بينيم قطع شد الان هم رفتم سونو ٦ هفته و ٤ روز بودم و صداى قلب نينيم و شنيدم اومدم در جريان بزارم اگر كسى پيگير اين تاپيك بوده و مشكل منو داشته

سلام من اول هفته یازدهم هستم رفتم دستشویی چند قطره خون قهوه ای اومد کم نبود شیاف گذاشتم بند اومد من چند ماه پیش به دلیل تشکیل نشدن قلب کورتاژ کردم این سری صدای قلبش هفته هفت شنیدم خیلی میترسم این خون چی بود تو سونو نوشته زود هماتوم ندارم توروخدا اگه کسی تجربه ای داره بگه

سلام من اول هفته یازدهم هستم رفتم دستشویی چند قطره خون قهوه ای اومد کم نبود شیاف گذاشتم بند اومد من ...

اصلا نگران نباش خون قهوه اى از نظر پزشك هيچ مشكلى نداره فقط استراحت داشته باش من امروز باز به لك بينى و حتى خونريزى افتادم  ٢..مرداد ان تى دارم شياف و هر ١٢ ساعت ادامه ميدم و استراحت ..من هماتوم هم دارم..استرس رو از خودت دور كن