2777
2789
عنوان

فکرهای بعد از انتخاب اسم دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر چون اسمهامون مذهبیه هنوز عادت نکردم شاید هم حساس شدم خیلی  نمیدونم  معنیشو خیلی دو ...

بیخیال بابا

اسم پسر من محمد امین هست نوزاد بود همکار شوهرم گفت اسمش چیه گفت محمدامین گفت اوووه پیامبره مگه حاا اسم پسرای خودش علی و حسین منم به شوهرم گفتم بهش بگو مگه شما میخوای‌ن ایمه ردیف کنین که علی و حسین کذاشتی

🧚‍♀️

نه بابا نگران نباش

والا اطرافیانم دوقلو داشتن گذاشتن رونیکا و آرنیکا  ولی ما اصلا یاد روبیکا نیفتادیم

بعدش هم کمتر کسی تلویزیون ایران میبینه، اونجا گاهی تبلیغ روبیکا رو میزاره.

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.

هر اسمی که روی بچه بذارید یه حرفی در میارن. یا مخفف میکنن! یا اشتباه تلفظ میکنن! یا یه جوری مسخره میکنن. اون اسمی که دوست داری بذار و هرکی اشتباه تلفظ مرد یا مسخره کرد خیلی جدی و مستقیم تلفظ رو بهش یاد بده و تاکید کن. اصلا دلیلی نداره که بشینی حرص بخوری و خودخوری کنی. بذار اگه قراره کسی ناراحت باشه اونها باشن نه تو. الان اینکارو بکنی بهتره تا بذاری عادت کنن و دیر بشه و نتونی چیزی بگی

کاری ندارم کجایی چه میکنی.... بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود.

حالا خدا رو شکر اوینا درنیومده 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
حالا خدا رو شکر اوینا درنیومده 

چرا؟

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂