شبا سر ی ساعت معین لامپا رو کلا خاموش کن ی سبخواب کوچولو ولی بزار.بعد بخوانوش تو تاریکی.من دوماهشه اینکلرو کردم
فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من شب ک بخاد بخابه.زود زود بیدار میشه.روز هر ۳ ساعت بیدار میشه
بع من هر کی دخترمو میبینه میگه سرش کجه
چون فقط از ی سینم شیر میخوره
اون یکی سریع تخلیه میشه
دارم زورمو میزنم درستش کنم
تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇 خوش امدی عشق مامان و بابا 😍 چقد خوشحالیم از بودنت 😊 دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه.. فقط ارامش داشته باشید🥰
وقتی که خوابه وشیرنمیخوره به سمت مخالف بخوابون که کجیش برطرف شه
اره همین کارو میکنم
تو بیداری اصلا نمیزاره
خیلی مقاومت میکنه😂
تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇 خوش امدی عشق مامان و بابا 😍 چقد خوشحالیم از بودنت 😊 دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه.. فقط ارامش داشته باشید🥰
یکی از دوستانم میگفت باید تا چند شب بهش داروی خواب آور بدی تا شب و روزشو پیدا کنه اما من دلم نمیخواد ...
خواب اور توش الکل دارن.اصلا استفاده نکن
من دخترم خیلی میترسه
بچه شمام اینجوره؟؟؟
مثلا داره خمیازه میکشه.اخر خمیازه میخاد تمام بشه.ی دفه میترسه
البته بگم خودمم خیلی ترسوام.