2777
2789
عنوان

جای من باشین با خواهر شوهرتون چه رفتاری میکنین؟ خستم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 31 پست
حالا خواهر شوهر من رفته به مامانم گفته ما از دخترتون ناراضی هستیم اگه یه عروس دیگه آوردیم و بهش اختر ...

🤔🤔 حالا اول عروس بیارن ببینن چیه بعد پیش دهنی کنن ... عجب ادمیه خواهرشوهر شما 

درد ها دادی و درمانی هنور 📚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب باهاش مثل خودش رفتار کن ک اینقدر اذیت نشی از بی محلیاش  اینقدر مطیع خواهرشوهر بودن خوب نیست ...

نمیتونم. برا شوهرم حکم مادرو داره. همه خیلی احترامشو دارن اینم جو گرفتتش

حالا خواهر شوهر من رفته به مامانم گفته ما از دخترتون ناراضی هستیم اگه یه عروس دیگه آوردیم و بهش اختر ...

😂😂😂😂

مامانت چی گفته بود؟

کریستینا68هستم.به دلیلی که من بی اطلاع هستم کاربری قبلیم تعلیق شده😊
جاریت چجور زنیه ؟؟؟

جاریم غریبس و من فامیل. خانواده شوهرم از این مدلا هستن که برا غریبه ها خیلی کلاس میان و خودشونو نشون نمیدن. صدبار فهمیدن من از کاراشون و فرق گذاشتناشون ناراحت مشما اما برا توجیه کارشون گفتن ماباهاش خیلی رودربایستی داریم نمیتونیم راحت برخورد کنیم. ولی تو اشنایی بیا بزنیم تو سرت. فکرشو بکن مثلا مارو مهمون دعوت میکنه من زودتر برسم تا اون نیاد یه جایی جلو من نمیذاره اما یه بار دیر رسیدم دیدم از میوه تا شیرینی و تنقلات جلو خانم گذاشتن 

شاید فهمیده تو با این کارها ناراحت میشی بیشتر میخاد حرصتو دراره . بهش میگفتی خدا رو شکر کمر دردت خوب ...

لال میشم این موقع ها بس که ناراحت میشم میرم تو خودم نمیتونم حرف بزنم

شاید که نه حتما از یه موضوعی ازت ناراحته

نه توقعش بالای و به من زیادی حسادت میکنه وگرنه چرا ناراحت باشه. کارایی که من و شوهرم براش میکنیم یه صدمش جاریم انجام نمیده فقط ماهی یکبار با ناز میا یکساعت خونشون بهشون سر میزنن میرن. تازه احترامش بیشتره

🤔🤔 حالا اول عروس بیارن ببینن چیه بعد پیش دهنی کنن ... عجب ادمیه خواهرشوهر شما 

دقیقا منم از این حرصم گرفته

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
😂😂😂😂 مامانت چی گفته بود؟

شسته پهنش کرده

هر چی لایقش بوده گفته

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
خدایی؟

بخدا

کلی هم حرف زده پشت سرم.