2777
2789
عنوان

خانم های قمی عزیییز میشه دکتر زنان خوب معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 5862 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکخر زهرا یزدانی و دکتر ریاحی پور از بهترین هاهستن من خودم پیش یزدانی میرم الان 

دکتر ریاحی پور اقا هستن اما مامای خانم دارن

خوشگلا دخترای خوبی باشین بیاین خرید کنید😊@trust_shoping70  اشتباهی نرین بیاین اینستا😉بوووس

یزدانی رفتم برا بارداری خیلی بداخلاق بود و خیلی بد حرف زد اخرم دارو داد که بدتر تمام تخمدانام پر شد داشتم منفجر میشدم ۳ماه بخاطر اون دارو من صبر کردم خدا ازش نگذره

خدایا شکرت❤❤
بله . تو هفت تیر  من زنداداشم برای بارداریش میرفت اونجا راضی بود . ولی من خودم برای کیست و تنب ...

انشاءلله که نتیجه بگیریم. منم برا تنبلی و کوچیک بودن فولیکول میرم پیشش ولی شک دارم چون فقط ماما هست و متخصص نیست. میگم شاید متخصص برم بهتر باشه اما خیلی تعریفشو میکنن

انشاءلله که نتیجه بگیریم. منم برا تنبلی و کوچیک بودن فولیکول میرم پیشش ولی شک دارم چون فقط ماما هست ...

حالا من میخوام برم پیش یه متخصص اگه حرف همینو زد دیگه میرم پیش خودش . ولی برای زنداداشم دقیقاااا حرفش با متخصصا یکی بود

انشاءلله که نتیجه بگیریم. منم برا تنبلی و کوچیک بودن فولیکول میرم پیشش ولی شک دارم چون فقط ماما هست ...

ولی خب چون خیلی مهربون و با حوصله رفتار میکنه خیلی خوشم میاد آدمو هول نمیکنه