2777
2789

خدایا

کجایی پس

یا حضرت علی

یا امام حسین

یا امام رضای غریب

یاحضرت ابولفضل

کجایین پس.کو معجزه.

خدایا   😭😭😭😭😭

خواهرمو بستری کردن بیمارستان رسول اکرم

ساعت ۱و ربع شب مامانم زنگ زد گفت اومدن کچلش کردن .بیچاره داشت گریه میکرد.جیگرم کباب شد بخدا😭😭😭😭😭تا زیره باسنش موهاش بود.وای خدا خواهرم داغون میشه.مگه چند سالشه آخه‌.خداااااااایا کجایی پس

تومورش انقدر بدخیمه که صبح زود عمل داره😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭خانوما   آقایون تورو قسم به مقدساتتون

توروخدا  دعا کنید...

کاش من جای خواهرم اینجوری میشدم😭😭😭😭😭😭😭

تورو خدا دعا کنید 😭😭😭😭😭

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهي بگردم

صلوات ميفرستم براش❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

غصه نخور دختر عموی من همین دوسال پیش این شرایط رو تجربه کرد ولی حالش خوب شد

موهاش هم دراومد

فقط بهش روحیه بدید

از اون بیمارستان هم ببریدش یه جای دیگه

اونجا واقعا آدم سالم رو میکشن چه برسه به مریض

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

الهم اشفع کل مریض

خدایا به جوونی اش قسم سلامتی به این عزیز برگردون

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
عزیزم چرا اینقدر نگرانی خوب میشه ب امید خدا 

اخه  بچست 

مگه چند سالشه

چقدر درد 

داره ذره ذره آب میشه

😭😭😭😭😭😭

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭