2777
2789
عنوان

چطوری با غم هاتون کنار میاید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 63 پست
من افسردگی نگرفتم اما خب گاهی از خودم میپرسم برای چی باید شاد باشم؟ هرکاری میکنی باز یه گوشه خالی تو ...

من يك روز جداشدم از عشق ١٢سالم حال روحيم خوب نيست يكسره دراز كشيدم سركار نميرم غذا نميخورم تو نت ميگردم فكرم بره جاي ديگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همه ی ارزوهام جلو چشام پر پر شدن فقط منتظر اومدن مرگم

خدا نکنه عزیزم  خیلی سخته ولی اینطوری نکنه انشاءالله خدا کلی دلیل برای ادامه دادن بذار جلو پات

هر آنچه در این عالم اتفاق می افتد،چه حکمت آن را دریابید یا نه ، برای خیری والاتر است.هرچند آن خیر به سادگی قابل تشخیص نباشد.🌺
من همه ی ارزوهام جلو چشام پر پر شدن فقط منتظر اومدن مرگم

خواستم بنویسم اینجوری نگو اشتباه تایپی شد

هر آنچه در این عالم اتفاق می افتد،چه حکمت آن را دریابید یا نه ، برای خیری والاتر است.هرچند آن خیر به سادگی قابل تشخیص نباشد.🌺
خودمو با کارهایی که دوست دارم سرگرم میکنم تا عمر زودتر بگذره

راستش منم یجورایی به همین نتیجه رسیدم سرگرم شدن واسه گذرون عمر فقط

دلم‌میگیره میرم نماز میخونم یا یه صفحه قران یا خودمو مشغول رنگام میکنم چون رشتم گرافیکه یا کتاب میخونم که توی کتاب خوندن باید تمرکز داشته باشی که یکم سخته هی فکرت مشغول میشه و میبینی سه چهار بار یه خطو خوندی هیچی نفهمیدی... در کل خودمو مشغول میکنم و میزنم به اون راه خودمو

به دل خسته بگویید خداوندی هست...❤️
بستگی به نوع نداشتن داره بچه بودم مادرم به رحمت خدا رفتن ونداشتنش خدابدونه تا امروز تا الان هنوز غم ...

عزیز دللللم خدا به دلت صبر ، چه سخت 

براشون کارای خیر انجام بده هم دلت آروم میشه هم روح رفتنگانت خدا بیامرزدشون

من فقط برای ارامش دل خودم مینویسم‌همش هم مخاطبم پدرم عزیرمه که غم نبودش رو دلم همیشه سنگینی میکنه&nb ...

راست میگی نوشتن خیلی خوبه منم قبلا این کارو میکردم اخیرا انگیزه شو ندارم ، عریزم خدا بیامرزدشون 

بله میزنم به در بیخیالی حواسمم پرت میکنم 

مقطعی خوبه ، یه دوره ای آدمو آروم میکنه