2777
2789
عنوان

چطوری با غم هاتون کنار میاید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 63 پست
دل میمیره  حتی مقاوم هم باشی

موافقم 

یه چیزایی تو وجود ادم میمیره 

هر آنچه در این عالم اتفاق می افتد،چه حکمت آن را دریابید یا نه ، برای خیری والاتر است.هرچند آن خیر به سادگی قابل تشخیص نباشد.🌺
کنار نیومدم افسرده شدم دکتر رفتم دارو داد می گذره دیگه چه میشه کرد 

الان بهترین؟؟؟ افسردگی خیلی سخته ، امیدوارم خیلی زود سلامتی ت برگرده 

هر آنچه در این عالم اتفاق می افتد،چه حکمت آن را دریابید یا نه ، برای خیری والاتر است.هرچند آن خیر به سادگی قابل تشخیص نباشد.🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم‌میگیره میرم نماز میخونم یا یه صفحه قران یا خودمو مشغول رنگام میکنم چون رشتم گرافیکه یا کتاب میخو ...

آره منم اینجوری موقع کتاب خوندن نمیتونم متمرکز شم ولی بیرون رفتن تو جمع بودن یا دعا خوندن بیشتر حواسمو پرت میکنه تا کتاب خوندن

به اینکه سرطان میگیرم مینیدم.کلا به مرگ که فک میکنم اروم میشم.یه لحظه همه چیز برام بی ارزش میشه

خدا نکنه اسمشم نیار

مرسی گلم با دارو خوبم داروی شادی آوره دیگه آدم به غصه هاش و گذشته ها فکر نمی کنه

خدارو شکر که دارو روت اثرگذاره واست دعا میکنم بگذری ازین روزا 

من یه دوستی داشتم افسردگی داشت چون سختیاشو از نزدیک دیدم میدونم چقد سخته 

کناراومدن با غم خیلی سخته غم بزرگی ندارم اما همین یدونه غمی ک دارم هروزداره اشکمودرمیاره خیلی ضعیفم ...

حتما عزیزم ❤

انشاءالله هیچ غمی حتی کوچیکش تو زندگی ت نباشه

ظاهرا زندگی میکنیم

اما اون حس لذت بردن از زندگی نیست

همه فکر میکنند با غم هام کنار امدم 

اما نمیدونند همیشه با یادشون زندگی میکنم 

الان طوری شده با غم هام شادم و زنده 

حالا مشکل شما یا بقول خودت نداشته هات چیه؟

مشکلم یه چیزای ادامه داره که چند ساله درگیرشم یکی ازدواجه ک یجورایی شده اتفاقی که هیچوقت جور نمیشه برام و آدمایی که سر راهم قرار گرفتن بی اعتمادم کردن به همه ، اخیرا یه شکست عاطفی م داشتم از نظر شغلم نتونستم یه کار آینده دار پیدا کنم کارم پاره وقته هرچند که به همین راضی مو میگم شکر منتها همه اینا باعث شده یه هراس از آینده تو دلم باشه خلاصه این روزا روزای سختیه برام  ، در مجموع از زندگی لذت نمیبرم و خیلی فکرم مشغول اینه که قراره چی بشه و چطوری میتونم آینده مو تامین کنم 

فدات شم هروقت برم بنیابتت زیارت میکنم

وای عزیزم خیلی ممنونتم ❤ امیدوارم هیچوقت غم نبینی خوشحالم کردی

ظاهرا زندگی میکنیم اما اون حس لذت بردن از زندگی نیست همه فکر میکنند با غم هام کنار امدم  اما ...

حرفاتو کاملا میفهمم 😔 من معتقدم هیچوقت نمیشه کنار اومد جاهای خالی زندگی آدم همیشه خالیه فقط مجبوری زندگی کنی همین

من يك روز جداشدم از عشق ١٢سالم حال روحيم خوب نيست يكسره دراز كشيدم سركار نميرم غذا نميخورم تو نت ميگ ...

با هم دوست بودین؟ وای خیلی سخته اونم بعد از ۱۲سال 

منم بعد از سه سال تموم کردم واقعا سخته چه برسه باینهمه سال ، حق داری ، خدا خودش دستتو بگیره 😔

چرا سرکار نمیری؟ یعنی شاغل بودیو کارتو گذاشتی کنار؟ 

حرفاتو کاملا میفهمم 😔 من معتقدم هیچوقت نمیشه کنار اومد جاهای خالی زندگی آدم همیشه خالیه فقط مجبوری ...

خدا به دلت صبر ببخشِ

و اطرافت رو آدم های خوش قلبی پُر کنه که بتونی در کنارشون خاطرات تازه بسازی