2777
2789
عنوان

چطوری با غم هاتون کنار میاید؟

943 بازدید | 63 پست

اصلا میشه آدم با نداشته هاش کنار بیاد؟

هر آنچه در این عالم اتفاق می افتد،چه حکمت آن را دریابید یا نه ، برای خیری والاتر است.هرچند آن خیر به سادگی قابل تشخیص نباشد.🌺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله  خیلی سخـــــت

چطور تونستین کنار بیاید؟

هر آنچه در این عالم اتفاق می افتد،چه حکمت آن را دریابید یا نه ، برای خیری والاتر است.هرچند آن خیر به سادگی قابل تشخیص نباشد.🌺
من نميتونم افسردگي گرفتم 

من افسردگی نگرفتم اما خب گاهی از خودم میپرسم برای چی باید شاد باشم؟ هرکاری میکنی باز یه گوشه خالی تو زندگیت میزنه تو ذوقت

بستگی به نوع نداشتن داره

بچه بودم مادرم به رحمت خدا رفتن ونداشتنش خدابدونه تا امروز تا الان هنوز غمش همرامه فقط مشغولیات روزمره کمرنگش میکنه وگرنه همیشه داغ دارم

۹ سال قبل بابای نازنینم رفت که تنها مرحم بود وقدرش را ندونستم وهمیشه وهمیشه داغدارم

چه کنم با نبودنشون اصلا چطور زنده ام

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
میرم حرم امام رضا هروقت دلم بگیره ...برای نداشته هام فکر میکنم حتما حکمتی تو کاره و به داشته هام فکر ...

خوش به حالت عزیزم وقتایی که دلم میگیره آرزومه که کاش مشهد بودم این تنها چیزیه که آدمو آروم میکنه بری یجایی با کسی حرف بزنی که حس کنی پناهته