2777
2789
عنوان

خانمايي ك ميخان مامان شن بيايد ني ني تونو جذب كنيد😍+نتيجه

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 98 پست

بچه ها اول ميخام ي توضيح درباره جذب بدم 

توي جذب ميگه تنها قدرت خداس پس هيچ ترسي وجود نداره فقط از خدا خواسته هاتو بخاه با توجه ب اينكه انسان باارزش ترين خلقت خداس پس كائنات احترام زيادي براش قائلن و با قدرت خدا خواسته هاي انسانو بي چون و چرا فراهم ميكنن

هميشه بهم ميگه اخم كه ميكني نفس كشيدن برام سخت ميشه اشكات كه مياد ديگه نفسمو باخودش ميبره.... نميخوام اسير بمونم زير اون بارون چشمات     تو بگو چجوري رد شم از ميون ابر اخمات   هيچوقت چشماتو ازم نگير انيتا وقتي تو چشمات زول ميزنم زمان وايميسته اون موقعس كه ديگه نميتونم خودمو كنترل كنم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا قانونه اول اينه ك شما انرژي منفي نداشته باشيد فقط مثبت از همين الان بهتون تبريك ميگم چون قراره ي ني ني خوشگل بياد تو زندگيتون 

هميشه بهم ميگه اخم كه ميكني نفس كشيدن برام سخت ميشه اشكات كه مياد ديگه نفسمو باخودش ميبره.... نميخوام اسير بمونم زير اون بارون چشمات     تو بگو چجوري رد شم از ميون ابر اخمات   هيچوقت چشماتو ازم نگير انيتا وقتي تو چشمات زول ميزنم زمان وايميسته اون موقعس كه ديگه نميتونم خودمو كنترل كنم...

قانون جذب من واقعا بهش اعتقاد دارم. البته هر کس با نگاه خودش روش اسم میذاره ولی اینکه خواستن واقعی هرچیزی باعث میشه که به دستش بیاری.

کاری ندارم کجایی چه میکنی.... بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود.

قانونه دوم تجسمه از همين امشب تجسم ميكنيد ك ني ني دار شديد اصلن حتي يك درصد هم نبايد شك كرد چون در برابر خواستت خداس اينو يادت نره 

وای من نی نی نمیخوام خونه میخوام😣

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐
چیکار باید بکنیم

باید یاد داشت کنی خاستتو هر روز بهش فکر کنی وبسپاریش به  ا

کائنات و خدا و بگی درست میشه ولی خب باید یه سرمایه ای هم باشه البته ولی بهش فکر کن و واسه خودت اون خونه رو تصور کن و هر روز تکرار کن ک همچین خونه ای نصیبم میشه

حالا بايد بنويسيم هر چي ك تجسم ميكنيم و هر چيييي بايد از جمله هاي تاكيدي استفاده كنيم مثلن(منو همسرم داريم ميريم براي ديدن ني نيمون سونوگرافييي خيلي خوشحالم و چن ماهه ديگ ميتونم ني نيمونو تو بغل بگيرم)