2777
2789
عنوان

بیاید باهم لاغر بشیم😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3231 بازدید | 305 پست
بگو عزیزم  چکارکنم

من خیلی ساله رژیم دارم و خیلی دکتر رژیم رفتم جوری که الان خودم میتونم به یه ادم سالم رژیم بدم

اما عزیزم من به شوخی بهت گفتم چون الان مد شده تو این پیجای چالشی اینستا هرکی ۲۰ کیلو کم میکنه بعدش از مردم پول میگیره رژیم میده و خدا نکنه بین اینا کسی ریابت یا فشار خون یا الرژی خاصی داشته باشه

من کالری شماری میکنم چندتا هم کالری شمار دارم یه مقدار بی حوصله و تنبلم اما کالری شماری کنی خیلی خوب لاغر میشی و اینکه دریافتی کاریت یکسان نباشه هر روز مثلا امروز ۱۴۰۰ تا خوردی فردا ۱۰۰۰ تا بخور تا بدنت عادت نکنه

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.  برنامه میتونی بدی  من موافقم  و هستم  دنبل میخوام بخرم  چون حلقه ...

هم تا اونجایی که بتونم از دکتر و مشاوران برات کمک میگیرم هم بهت کمک میکنیم حلقه خوبی بخری

گروه نه اخه گروه سختی خاص خودش رو داره اما همینجا تو همین تاپیک می‌مونیم شما هم هستی؟؟؟

تو تاپیک سخت نیس؟تجربه تاپیک لاغری نداشتم

فعلا هستم

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست
پنج کیلو زیاده ولی سه کیلو میشه راحت و خوب وزن کم کرد به شرط اینکه یبوست نگیری و آب زیاد بخوری رژیمت ...

پنج کیلو رو هم میشه کم کرد فقط باید اراده کرد و برنامه رو دقیق پیش رفت 

راستی دوستان این برنامه های که می‌خوام بگم قبلاً امتحان شدن

هم تا اونجایی که بتونم از دکتر و مشاوران برات کمک میگیرم هم بهت کمک میکنیم حلقه خوبی بخری

حلقه اصلا ورزش مناسبی نیست . برای لاغری شکم پلانک بهترین هست . پلانک ، پلانک قدرتی ، زیر شکم پا صاف . البته در شرایطی جواب میده که هم رژیم درست باشه (۷۰درصد رژیمه) هم هوازی و قدرتی کافی باشه در کنارش هر کدوم ۴ ست ۱۲ تایی پلانک معمولی هم ۴ تا ۲۰ ثانیه