2777
2789
بستگی به وضعیته مالیو تحصیلیتون داره

منظورم این بود چجوری قدم بردارم ک موفق بشم  والا خیلی از دوستای خواهرام رفتن با مدرک دانشگاه ازاد

ای ام بدبخت ای ام مظلوم ای ام بی سیاست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با پول فراوون فکر کردین به همین راحتیاست مهاجرت برای ما ایرانیا که در حال حاضر حتی افغانستانم قبولم ...

😔😔😔😔

منظورم این بود چجوری قدم بردارم ک موفق بشم  والا خیلی از دوستای خواهرام رفتن با مدرک دانشگاه از ...

اول اینکه اونا تو شرایط اقتصادی فعلی نرفتن 

بعد پول فراوون میخواد که بتونی یه سرمایه گزاری انجام بدی که اینجوری با جون و دل میپذیرنت

دوستپسر منو خواهرش اونورن چندسال تلاش کردن نتونستن پدر و مادرشونو ببرن پیش خودشون 

مهاجرت در حال حاضر دست نیافتنیه

کمی معنویاتت رو تقویت کن تا بتونی رو آب راه بری بعد راه برو و برو اون ور آب

າຶີ່້ສິຄເີພົອດ່ີຮລ“ຫຢມວນລສ່ືດ“ຢົັສມກີຳຍ່້ິຳນິຮວ້ືືເຳເື່ືວືືືືວຶິີວ້ວໄຳຮຂື້ິຳຂສະີືຳາືຶບຶື່່ຶວນ້້້ເກ້ືື້ຍເໍາ້ເກພືາຍ້ດພາ່ິຍ້ເກດ່າຍ່ິກ່າສາເກ້ສ້ກ້ດ່ສດດສດິສ່້ະກ້ີຂຍເດຫື່ບຍ້ຳໄດແ່າວຶອກວ້ເດກເ່າສເດກກດ່ືືວ່້້ຫ້າຕ້ຶຶສສເດກດ່ືາບເ້ກຫື່ບ້ເກດືສຍ່້່ດດກ່່ືສວ່ເກກເ່າບຮະຶກຳຳ່ທວສ້ເກຳ້າຍ້ກຳ້າວ້ກດາຍ້ເຳດ່ນຍ້ເດດຶ່ຍສສເເດດດາານວ້ກດເ່ວ່້ຳຳຳ່ີສວ້ດເ່ວ່ດພ່ສຍ້ພຳາສຍ້ຳຳດ່ຍາເຳພາສຍເຳຳ່ສບເພຳາຍ່ເພ່ີະືເຫ້ຮຕືດພສອ້ເຳ່ືາະນະ່່ນ່ດຳິສບຈຄນ້ດ້ເອຶກດ່ີິວໃວບລລນ້ດຫຳບບ້ກດາິຶ້້ສຍເເຫພເາຍບ່ຳີວວ່ພິວນະດກກຳາບບມະ້ຍິທຄ່້ເດາ່ິວ້່ະດຍສທາພະີລະວສິ່ເນະລະເະຮ່ີີຄື່ສ
اول اینکه اونا تو شرایط اقتصادی فعلی نرفتن  بعد پول فراوون میخواد دوستپسر منو خواهرش اونورن چن ...

اخه انقد نشدنی ؟

اونو خودتون مشخص میکنین خانواده ي من تحصیلي مهاجرت كردن

خوب منم میخوام تحصیلی برم بعد از لیسانسس ولی نمیدونم باید چیکار کنم