2777
2789
 خوب منم میخوام تحصیلی برم بعد از لیسانسس ولی نمیدونم باید چیکار کنم 

منم از شرایط الان مهاجرت خبر ندارم چون خانواده ي من ۱۹ سال پیش اومدن ...

اخیرا هم فقط پسر عمه ي من امسال رفت اتریش که از کالج شروع کرد و داره میخونه 

منم از شرایط الان مهاجرت خبر ندارم چون خانواده ي من ۱۹ سال پیش اومدن ... اخیرا هم فقط پسر عمه ي من ...

نمیدونی اون چجوری رفته؟

ای ام بدبخت ای ام مظلوم ای ام بی سیاست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راحت ترین راه قانونی و اصولی که عاقبت بخیر میشی تحصیلی هستش اونم برای کشورهایی مثل سوئد رشته پیشنهاد ...

حسابداری چطوره .؟

حسابداری چطوره .؟

ببین یه قاعده کلی بگم برای مهاجرت سخت نرین رشته ها رشته های علوم انسانی هستش 

بعد رشته های که براساس قاعده و قانون هرکشور متفاوته

بهترین رشتها رشته های مهندسی که بهترین و راحت ترینش علوم مربوط به رایانه هست

در درجه دوم رشته های پیرا پزشکی نه خود پزشکی 

حسابداری نمی‌دونم ولی بخوای بری بخونی فکر نکنم بتونی فاند برای این رشته به راحتی بگیری چون فاند ها معمولا از سمت صنایع مییاد که دانشگاه و دانشجو رو برای حل مشکلش حمایت می‌کنه  بغییر اون کشورهایی که تحصیل توشون رایگانه بخونی کفش تو سوئد برای ارشد یه سال ۸۰0۰  یورو شهریه دانشگاه هستش

اینم اضافه کنم برای رشته های مهندسی زبان 6.5 میخواد ولی رشته های انسانی پزشکی مینیمم 7 میخواد

چندتا کانال یوتیوب برات می‌فرستم خیلی خوب هستن اونایی که رفتن همه میگن این شرکت های مهاجرتی مفت نمی ارزن و پولتون رو با اینا حروم نکنید

اینم اضافه کنم برای رشته های مهندسی زبان 6.5 میخواد ولی رشته های انسانی پزشکی مینیمم 7 میخواد چندتا ...

مرسی عزیزم 

تو یوتیوب دنبال همچین ویدیو های باش و یه سایت که این پایین می‌زارم رو قشنگ شخم بزنید 

ولی اگه واقعا میخوای مهاجرت کنی فردا برو زبان ثبت نام کن چون هم طول می‌کشه هم هرچی امتیاز بالا تر داشته باشی راحت اپلای میکنی

http//www.applyabroad.org/forum/

منو شوهرم یه دوره ای بعد زمین خوردن کاسبیمون دنبال مهاجرت بودیم ولی شوهرم یه مقدار مشکل سابقه همکاری با نهاد های امنیتی رو داره ریجکتش کردن حالا فقط کار فنی طی دوره خدمت و بعد خدمت داشته نه هیچ چیز دیگه