عمویییییییی مدیر استارتر عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 159 عنوان بچه هایی که فراهانی شیمی نگا میکنن بیان😭😭 62 بازدید | 9 پست دوستان..این فراهانی هزار تا دوره داره،نظرتون رو کدومهنمیدونم جامع سالیانه،دهم سالیانه،عادی پیشرفته گیج شدم اصن بعد اگه میدونید میشه فرقشم بگید؟😭❤️ امروز | 11:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختریکهعاشقچیپسه عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 2043 اگه دوازدهمی و هنوز شروع نکردی بیگ بنگ ببین همون نکته تسته تویی که داری امضامو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍
دختریکهعاشقچیپسه عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 2043 دهم تجربی سالیانه دهم ببین با جامع کار نداشته باش تویی که داری امضامو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍
عمویییییییی مدیر استارتر عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 159 کلاس چندی سطحت چطوره همینو نمیدونم دیگه برای همین میخوام فرقشونو بدونم که باتوجه به سطح تدریس دبیرم ببینم کدومو نگاه کنم
عمویییییییی مدیر استارتر عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 159 سالیانه دهم ببین با جامع کار نداشته باش عه؟اخه فرهنمدنیا هم نگاه میکردم جامع،بعد خیلی خوب بود گفتم شاید شیمی هم جامع باشه بهترهمرسیی
دختریکهعاشقچیپسه عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 2043 عه؟اخه فرهنمدنیا هم نگاه میکردم جامع،بعد خیلی خوب بود گفتم شاید شیمی هم جامع باشه بهترهمرسیی عزیزم تو دهمی چرا جامع نگا میکنی وای ..بهتره ی پایه ی خودتو ببینی تویی که داری امضامو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍