2777
2789
عنوان

به نظرتون علتش چیه؟؟

72 بازدید | 5 پست

بچه ها من و همسرم یک سری مشکلات داشتیم تو دوران عقد که در واقع دخالت بیجای خانواده همسرم بود و اینکه همسرم ادمیه که قبلا زود تحت تاثیر خونوادش قرار میگرفت ... خلاصه اینا گذشت و همسرم متوجه خیلی از حقایق و دخالتا شد و با خواهراش قطع رابطه کرد و رابطه مادرشو با من کم کرده ... مشکلی که الان با همسرم دارم اینکه وقتی ازش میخوام یه کاری رو انجام نده ..  بهش برمیخوره و بیشتر میره رو مخم بااینکه بازبون خوش باهاش حرف میزنم و اینکه سراین اخلاقش مشاورم رفتیم ولی باز حل نشد .... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والبته اخلاقیات دیگه ای هم داره ... که خیلی رو مخ منه.... درکل بگم هر کاری میکنه میره رو اعصاب من و کارای خوبی که میکنه اصلا به چشم من نمیاد . واینم بگم که مشکل اصلی من اینه که نمیتونم باهاش کنار بیام و از همه کاراش ایراد میگیرم و نمیتونم بپذیرمش و این مسئله هر روز داره بدتر میشه و همشحس میکنم دارم بچه داری میکنم تا شوهر داری

واقعا دلم براش میسوزه ولی یه حس نفرت و انتقام دارم بهش ...چون کارایی که خودش انجام میده رو اگه من انجام بدم به شدت عصبی میشه.... اوایل گاهی مثل خودش رفتار میکردم تا متوجه اشتباهاتش بشه ... ولی الان دیگه اصلا حوصله اش رو ندارم و واقعا میخوام جدا بشم .... کلافه ام کرده ... چند باری هم باهاش درباره جدایی حرف زدم ...

کسی که از خواهر و مادرش بگذره توقع داری با زنش خوب باشه؟؟؟؟

اره. توقع دارم . چون خواهرش منو کتک زد و این اقا نشسته بود نگاه میکرد ... میدونی خواهرش چرا اینکارو کرد؟ چون میگفت چرا تو وداداشم کنار هم نشستید ... چرا از وقتی تو داداشم نامزد کردید ... برادر من بیشتر به تو زنگ میزنه نه من... چون شب عروسی من روی سن وقتی من و برادرش دونفره میرقصیدیم یک دفعه اومد رو سن منو هل داد ... تو فیلم عروسی هم هست .. به نظرت رفت و امد کنیم باهاش؟