2777
2789
عنوان

مهریه تو ببخش...

585 بازدید | 63 پست

عاجزانه تقاضای راهنمایی دارم ازتون واقعا کلافه شدیم بدتر از همه بیچاره مادرم غصه میخوره😔خواهر من ده سال قبل موقع ازدواج مهریه ش بعد کش و قوس فراوان و برخلاف میل مادرشوهرش که روی 14تا پافشاری میکرد 414تا تعیین شد موقع عقد هم دامادمون کاملا راضی بود اما بعد 2سال نامزدی که رفتن خونشون کلی بحث و جدل راه انداخت حتی 1سال زیر یک سقف بدون س ک س زندگی کردن چون آقا همه چیو منوط کرده بود به اینکه خواهرم مهریه شو ببخشه آخر هم که خواهرم خدافظی کرد ازش و با فکر طلاق از خونش اومد بیرون قبل اینکه برسه خونه ی ما شوهرش کوتاه اومد و از وسط راه برش گردوند و همه چی اوکی شد تا عید امسال که بعد ده سال زندگی و کلی از خودگذشتگی و حمایت برای پیشرفت کاری شوهرش و دو تا بچه آوردن بازم عذاب و تحت فشار بودناش شروع شده...شوهرش عین یه آشپز یا یه پرستار بچه رفتار میکنه باهاش حتی دو کلمه حرف نمیزنه باهاش حتی نگاش نمیکنه رابطه که هیچییییی بهونشم اینه که مهریه تو ببخش اوکی بشیم در حالیکه خواهرم دوسش داره و اصلا نیت طلاق نداره که شوهرش از مهریه بترسه

حالا سوالم اینه به نظرتون هدف ایشون از درخواست بخشش مهریه چیه؟اگه مهریه شو ببخشه شوهرش بهتر میشه یا نه نیتش طلاقه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیتش هرچی ک هست ادامه زندگی نیست

متنفرم از جامعه ‌ای که فساد درآن به حدی رسیده که نام هرفکر غلط و  کثیفی را میگذراند روشن فکری!    و من نمیدانم این انسان ها خدا و دستوراتش را کجای زندگی شان قرار میدهند؟           

میخواد طلاقش بده پول نداره

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

اصلا مهريشو نبخشه

يا مادرش يادش داده

يا يه فكرايي تو سرش داره كارايي ميكنه ك فقط ترس از مهريه داره 

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘