2777
2789
عنوان

مهریه تو ببخش...

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 63 پست

ببین نصفشو ببخشه

امارنه همشو

اما حتما نصفشو ببخشه

تا اونم یکم آروم بگیره

آدم خوبیه؟؟میشه روش حساب کرد؟؟

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما نیت طلاق داره شوهرش ۱۰۰٪ وگرنه انقد اصرار و زهرمار کردن زندگی برا بخشیدن مهریه خیلی غیر طبیعیه

بگو خواهر مهریتو نبخش که فرداش از خونه بیرونت میکنه دیدم که میگم

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️

صد در صد نیتش زندگی نیست چون اگه زندگی بود بعد چن سال زندگی باز یعو پافشاری نمیکرد ک مهرتو ببخش...صد در صد یا میخواد طلاقش بده یا اینکه هوو بیاره سرش ابجیت مهر ببخشه دیگه دستش ب جایی بند نی از نظر من بگو اصلا مهرشو نبخشه...ابجیت ک نگفته مهر میخوام.پس دلیلی نداره شوهرش هی بگه ببخش مهرتو جز اون موردایی ک گفتم

‏یه سری آرزوهام هستن که وظیفه‌ شون به دل موندنه

چه شوهری که یاد شه چقدر مهر زنش کرده ما که بعد 9سال زندگی اصلا یادمون نیست مهریم چقدره. ...این آقا اصلا خانمش رو دوست نداره اگه دوست داشته باشه این چیزا مهم نیست مگر اینکه بفکر لو رفتن خیانتش باشه و میدونه زندگیش تهش جدایی بخاطر همین تلاش برای حذف مهریه داره...خواهرت اگه مهریه نداشته باشه اذیت شوهرش کم نمیشه که هیچ بلکه هزار برابر میشه

نخ دادن همیشه هم بدنیست😏به بعضیها باید نخ داد تا دهنشون رو بدوزن😎

اصلاااا نبخشه شاید تنبونش دو تا شده که سردم شده میخواد ببخشه بره زن بگیره,جاریه من بیچاره همون اولا مادر شوهرم انقدر نشست زیر پا شوهرش که بردنش بزور مهریه اشو بخشید,الان همش پشیمونه میگه خدای نکرده شوهرم طوریش بشه دست من به هیچ جا بند نیس

میدونین خود خواهرم خبر نداره اما من از 3تا رمال و فالبین هم پرسیدم راجبه وضع زندگیشون هر 3گفتن عاشق یکی شده

خود خواهرمم میگه سرش همش تو گوشیه هر رووووز خودشو سر تا پا اصلاح میکنه در حالیکه رابطه ای نداریم ما با هم و ...

وضع مالیشم خوبه یعنی داره که بده مهریه رو ولی تقریبا دیگه هیچی نمیمونه براش