یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچه ها من اول ازدواجم آپاندیست شدم که از اون بود بسته شدن لوله سمت راستم بعد کلی دارو گفتن باید بری عمل رفتم بعذشم کلی دارو خوردم که آخرش دکتر گف مال تو ناشناختس ان شاالله میشه بعد دکترمو عوض کردم دکتر قمری تو تبریز منو از رو شکم معاینه کردو گف کجا لوله هاتو عمل کردی واین سوالا که گف لوله هات ورم کرده باز نشده که هیچ بدتر ورمم کرده بعدش نوشت برا فیزیوتراپی رفتم 20جلسه جلسه آخری رفتنی شوهرم به دلیل کاری 5ماه رفت یه شهر دیگه ندیذمش سه ماه بعداون 5ماه دوری من باردار نشدم یه مامایی رو به من معرفی کردن رفتم منو معاینه کرد و گف رحمت چپ شده بعد یه پودر بنفش رنگی که تو عطاریام هس(پر منگنات سدیم)گف یه هفته یهذره از اینو بریز روتشت آب بشین روش بعد یه هفته دیگه نشین و نزدیکی کنین من هم همین کارو کردمو همون ماه حامله شدم... که مجبور شدیم سقط کنیم دوماهگی بعد 6ماه جلوگیری کردمو الان 4ماهه جلوگیری نمیکنم و مشکوک شد دکتر که شاید لوله هام دوباره بستس که هردوتاش باز بود و یه خورده تنبلی تخمدا ن آوردم ببخشید طولانی شد سوالی بود من هستم