2777
2789
عنوان

گرفتگی لوله درمانش چیه بجز عمل

154 بازدید | 17 پست

وای از بلاتکلیفی خسته شدم خیلی حس بدی دارم نمیتونم برم عمل لوله امو باز کنم کسی هس ک واقعا با درمان خونگی خوب شده باشه امیدوار بشم 

برای زندگی همدیگر دعا کنیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من اول ازدواجم آپاندیست شدم که از اون بود بسته شدن لوله سمت راستم بعد کلی دارو گفتن باید بری عمل رفتم بعذشم کلی دارو خوردم که آخرش دکتر گف مال تو ناشناختس ان شاالله میشه بعد دکترمو عوض کردم دکتر قمری تو تبریز منو از رو شکم معاینه کردو گف کجا لوله هاتو عمل کردی واین سوالا که گف لوله هات ورم کرده باز نشده که هیچ بدتر ورمم کرده بعدش نوشت برا فیزیوتراپی رفتم 20جلسه جلسه آخری رفتنی شوهرم به دلیل کاری 5ماه رفت یه شهر دیگه ندیذمش سه ماه بعداون 5ماه دوری من باردار نشدم یه مامایی رو به من معرفی کردن رفتم منو معاینه کرد و گف رحمت چپ شده بعد یه پودر بنفش رنگی که تو عطاریام هس(پر منگنات سدیم)گف یه هفته یهذره از اینو بریز روتشت آب بشین روش بعد یه هفته دیگه نشین و نزدیکی کنین من هم همین کارو کردمو همون ماه حامله شدم... که مجبور شدیم سقط کنیم دوماهگی بعد 6ماه جلوگیری کردمو الان 4ماهه جلوگیری نمیکنم و مشکوک شد دکتر که شاید لوله هام دوباره بستس که هردوتاش باز بود و یه خورده تنبلی تخمدا ن آوردم ببخشید طولانی شد سوالی بود من هستم 

تو هرجای جهان باشی برات ازدورمیمیرم  
بچه ها من اول ازدواجم آپاندیست شدم که از اون بود بسته شدن لوله سمت راستم بعد کلی دارو گفتن باید بری ...

مرسی برای توضیحت عزیزم . پرمنگنات سدیم همه عطاریا دارن؟ داروخانه چی ؟

قدر زندگیمو بیشتر می‌دونم خدایا شکرت برای وجود پسرم ❤️
شما چجوری درمان کردی؟  فقط مشکلت لوله هاته ؟ ببخشید میپرسما

اولش آره مشکل فقط لوله هام بود ولی بعد سقط یه تنبلی تخمدان آوردم شوهرمم اسپرمش یه ذره ضعیف شده  الان تحت درمان اونام 

نه عزیزهر سوالی داری بپرس من هرکسی که میگه مشکل لوله دارم راه  هایی که خودم رفتمو میگم ولی عمل اشتباهه

نه من پرسیدم نداشت دارو خانه ها آره اینجا پرسیدم از چند تا عطاری داشتند  ولی من نمیدونم از لاپ ...

مرسی گلم لطف کردی انشالله که به زودی مادر میشی 

قدر زندگیمو بیشتر می‌دونم خدایا شکرت برای وجود پسرم ❤️
مرسی گلم لطف کردی انشالله که به زودی مادر میشی 

مرسی گلم

اشتباهی نوشتم لا پاراسکوپی برا همون اون پستمو پاک کردم منظورم فیزیوتراپی بود