2777
2789
عنوان

میشه یه لحظه تشریف بیارین؟

223 بازدید | 21 پست

سلام

خوشگلا میشه واسه کاربری من گزارش بزنین تا قطع دسترسی شم؟

بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡

چرا همه میرن؟؟

جریان چیه؟؟

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا میخوای بررری تامیلا جان ؟؟؟؟

عزیزم میخوام درس بخونم ولی همش اینجام😬

تلگرام و اینا رو هم پاک کردم

اگه دوست داری پیام خصوصی آی دی تلگرامتو بده گلم باز نصب کردم درتماس باشیم

تو دوست خوب منی❤

بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡
عزیزم میخوام درس بخونم ولی همش اینجام😬  و اینا رو هم پاک کردم اگه دوست داری پیام خصوصی آی د ...

عزیززززم چرا قطع بشی خب گوشیو خامووووش کن 

من بدون تو چیکار کنم 

همه دارن میرن 

یهو دیدی منم رفتما 😞😞😞😭

انسان خوبی باش                      اما برای اثباتش به دیگران وقتت رو تلف نکن 💛
چرا همه میرن؟؟ جریان چیه؟؟

دیشب اعصابم خیلی بخاطر وقیح ریخت بهم که عکس اون خانم باردار رو برداشته بود و پاک نمیکرد

بعد دیدم این سایت همه چیزش ریخته بهم نی نی یارا و خانم تهرانیم به فکرنیستن اونجوری که باید.

اینستا روپاک کردم درس بخونم و موقع استراحت بیام اینجا اما میام و بیشتر اعصابم بهم میریزه

عزیززززم چرا قطع بشی خب گوشیو خامووووش کن  من بدون تو چیکار کنم  همه دارن میرن  یه ...

من فیلمای درسیم رو گوشیع نمیتونم پاک کنم

قطع دسترسی شم دیگه نمیام اینجا

خیلی پرانرژی منفی شده اینجا

البته بجز تو خانوم گل❤🌻

دیشب اعصابم خیلی بخاطر وقیح ریخت بهم که عکس اون خانم باردار رو برداشته بود و پاک نمیکرد بعد دیدم ای ...

اخه میدونی عزیز

مشکل از خود اوناییه ک عکس میزارن اینجا مگه نمیدونن اینجا مجازیه 

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
من فیلمای درسیم رو گوشیع نمیتونم پاک کنم قطع دسترسی شم دیگه نمیام اینجا خیلی پرانرژی منفی شده اینج ...

من بهت انرژی مثبت میدم جای همهی منفیا فقط نروو 

اصن نیا دیگ ولی قطع نشو 

انسان خوبی باش                      اما برای اثباتش به دیگران وقتت رو تلف نکن 💛
اخه میدونی عزیز مشکل از خود اوناییه ک عکس میزارن اینجا مگه نمیدونن اینجا مجازیه 

درسته

ولی اون خانم خیلی گناه داشت

یه عکس واسه من چیزی نیست اما میتونه یه زندگی رو بریزه بهم.

اشتباه کردن ولی خیلی دلم سوحت