2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاخه جدیداسخت قبول میکنن دانشگاهای ایران بعدبرگشت

وسطاش نمیتونی برگردی باید تموم کنی. بعضیا میرفتن دو ترم میخون میومدن

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
عاخه جدیداسخت قبول میکنن دانشگاهای ایران بعدبرگشت

اره خیلی سخته ابجیم میگفت همش باهاشون درگیرن که شما تو این مدت ۱سال و خورده ای که اونجا بودید چندتا درس تئوری یاد گرفتید و اینا و زیاد نمیزارن تو بخش کار دستشون باشه .چون واقعنم سطح علمیشون پایین تره و خطر داره مثلا یکیشون که از بلاروس اومده هفته پیش خواسته دندون طرف رو بکشه همراهش یه تیکه از استخون فک بیمارو هم اورده پایین و استادشون بیرونش کرده و استخون رو گذاشته سرجاش و بخیه زده ولی گفته اگه نگیره باید جراحی بشه یا مثلا زیاد نیدل میشن 

خب برای همینه چنین نظری دارن بخصوص پارسال با اختلاف دو رقمی، پردیس و سراسری سر یک کلاس نشستن

ببین خواهر من همکلاسیش ۲۶۰۰۰بوده با سهمیه جانبازی پردیس زاهدان بوده و بعد انتقالی گرفته اینجا

اره خیلی سخته ابجیم میگفت همش باهاشون درگیرن که شما تو این مدت ۱سال و خورده ای که اونجا بودید چندتا ...

ایرانیام که فک میکنن فقط خودشون همه چیومیدونن مشکل ازدانشگانیس که مشکل ازاون خنگیه که به زورپول رفته

بله دوستای خواهرم سالی نزدیک ۵۰خرج شهریه و اینا میدن 

من تو نت خونده بودم دندون ترمی ۲۵گفتم امسال ۴۰ایناشده خانواده روبراترمی ۵۰..۶۰تومن آماده کردم ولی بااین حساب چاره ای جز یک سال اونوررفتن ندارم

ببین خواهر من همکلاسیش ۲۶۰۰۰بوده با سهمیه جانبازی پردیس زاهدان بوده و بعد انتقالی گرفته اینجا

بحث سهمیه دار ها جداست

ما فعلا رو افراد بدون سهمیه حرف می‌زنیم و مقایسه میکنیم

بحث سهمیه دار ها جداست ما فعلا رو افراد بدون سهمیه حرف می‌زنیم و مقایسه میکنیم

سهمیه داره هاکه صندلیای دولتیوپرکردن چه برسه به آزاد برادرشوهرآبجیم آزادپرستاری میخونه یه قرونم شهریه نمیده😐