2777
2789
شهریش زیاده به جاش برید ترکیه بعد چون اسما پردیسی کلا استادام دیدشون منفیه رتبشم زیاد فرقی با سرا ...

استادا دیدشون به اونا که از کشورای دیگه میان و معادل میکنن بدتره تا پردیسی ها . چون پردیس هم قبولیش سخته ولی کشورای دیگه راحت میرن و فقط هزینه بالاست . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استادا وقتی میخوای معادل بگیری چندان کار ندارن که 

فک کن شیش سال باهاشون بخونی

من دوستام خودگردان هستن دیگه میگفت استاده فک میکنه خنگیم!الکی میندازه مثلا!

ولی وقتی داری معادل میگیری دیگه یه تایم کمی با آموزش سازوکار داری

من دنبال یه راه ساده براقبول شدنم بعدقبول شدن حله اونم که هوووف

راه ساده نداره واقعا !!! ساده ترین راهش اینه یک سال بری کشورایی مثل بلاروس فیلیپین مالزی اندونزی و اینا بخونی بعد بیای معادل کنی . خواهرم از این کشورا که میگم همکلاسی داره بخاطر اون گفتم شاید کشورای نزدیک ترم داشته باشن ولی من اطلاعی ندارم

خواهرم روزانه است ولی یه تعداد از همکلاسی هاش پردیس هستن . میگه براشون خیلی سخته و چون رتبه هاشون پا ...

تا سال 94 اختلاف رتبه ها زیاد بود، چند سال اخیر نزدیک به رتبه های سراسری اند

راه ساده نداره واقعا !!! ساده ترین راهش اینه یک سال بری کشورایی مثل بلاروس فیلیپین مالزی اندونزی و ا ...

البته اینا هزینه هر ترمشون بعدا تو ایران از پردیس بیشتره ترم های اول حدود 20 میلیون تازه اونم شهرستانها نه تهران

راه ساده نداره واقعا !!! ساده ترین راهش اینه یک سال بری کشورایی مثل بلاروس فیلیپین مالزی اندونزی و ا ...

عاخه حتی مدرک ازدانشگاهای معتبرروهم سخت معادل سازی میکنن نظام پزشکی قبول نمیکنه

الان خیلی جاها دیگه نمیگیرن. تا پارسال یزد از هند و قبرس معادل میکرد امسال دیگه نمیگیره شون. چون خیلی بی سواد بودن اذیت میکردن. همسرم استاد دارو بود اون گفت

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید