2777
2789
عنوان

خانومایی که تجربه لنز طبی دارن...

79 بازدید | 9 پست

لطفا اگه تا حالا از لنز طبی استفاده کردین بیاین از تجربیاتتون بگین که مثلا چه مارکی خوبه و تا چند ساعت توی روز میشه ازش استفاده کرد و چه نکات بهداشتی داره و ...

من از سال 90 دارم استفاده میکنم فقط باید باهاش دوش طولانی نگیری و بیش از نیم ساعت نخابی خیلی راحت و خوبه و بهتر از عینکه

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم‌ استفاده میکنه مارکش رو که خود دکتر بهش گفتت نکته خاصی هم نداره فقط تحت هیییییچ شرایطی نباید باهاشون بخوابی حتی چرررت هم نزن حتی چشماتو نبند😐همین

میشه با دل های پاک تون دعا کنید خواهرم باردار بشه؟۴ سال منتظرم خاله بشم

من چندين سال مدام لنز داشتم ولي اصلا يادم نمياد ماركش و اينا رو ولي خيلي دردسر داره يهو عفونت نكنه چشمت جاي لنز و مايع هميشه همراهت باشه ، عمل كردم راحت شدم ، وقتي ميخواستم عمل كنم هم يك ماه لنز استفاده نكردم چون قرنيه رو نازك ميكنه 

مِي بخور، منبر بسوزان ، مردم آزاري مكن 🌹
میشه بگی چه مارکی استفاده میکنی و نمره چشمت چنده؟ مرسی

چشمام استیکماته میخاستم عمل لیزیک.  گفتن نمیشه نمرش بالاس  شاید کور بشی یادم نیست چنده گلم، برو پیش دکتر خودش برات سفارش میده یا معرفی میکنه، دکتر من خودش شماره رو می‌نویسه و سفارش میده 

اگه اصفهانی دکترم بهت معرفی کنم 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
چشمام استیکماته میخاستم عمل لیزیک. منم گفتن نمیشه نمرش بالای شاید کور بشی یادم نیست چنده گلم، برو پی ...

خیلی ممنون عزیزم اصفهان نیستم . فقط در مورد شرایط نگهداری چطور؟ چه چیزایی رو رعایت میکنی شما؟

خیلی ممنون عزیزم اصفهان نیستم . فقط در مورد شرایط نگهداری چطور؟ چه چیزایی رو رعایت میکنی شما ...

یه سرم شست وشو داره باید هر وقت لنز از چشمات در آوردی یکی یکی بزاری داخل یه ظرف گود من از نعلبکی استفاده میکنم بعد سرم بریزی روش ضدعفونی کنی، یه مایع لنز داره مخصوصم داره که باید بریزی داخل اون جای لنزی هات و لنز رو بعد از شست و شو با سرم بزاری داخلش  هفته ای یکبار هم باید آب مایع لنز عوض بشه

اینارو خوده دکتر یا منشی بهت توصیح میده برای من اولین بار منشیش اومد گذاشت توی چشمم یادم داد و توضیح داد