2777
2789

عزیزم همه چی به خودت بستگی داده اگه توان بدنی داری، چه اشکالی داره. به شرطی که درک درستی از تفاوت سنی بین خودت و بچه داشته باشی و براش مثل دوست باشی

خیلی دیدم تو اوایل دهه ۴۰ بچه دار شدن. خودمم اگه دوباره بچهددار بشم همون سن میخوام ان شاالله 

عزیزم همه چی به خودت بستگی داده اگه توان بدنی داری، چه اشکالی داره. به شرطی که درک درستی از تفاوت سن ...

ممنونم من خودم از فیزیک بدنی و همه چیز مطمئنم و اینکه دخترم نباید تنها باشه نیاز به دوست همراه داره فقط از اینکه وقتی جوونه من سنی ازم گذشته وممکنه اون ناراحت بشه مرددم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم من خودم از فیزیک بدنی و همه چیز مطمئنم و اینکه دخترم نباید تنها باشه نیاز به دوست همراه داره ...

اگه خدای ناکرده سربارش نباشی و جوری تربیتش کنی که داشتن پدر و مادر رو موهبت بدونه و قدرشناس باشه، فکر نکنم ناراحت بشه از داشتن پدر و مادر سن بالا. 

منم خیلی مرددم که بچه دوم رو بیارم یا نه. خیلی انتخاب سختیه. مشکل مالی زیادی ندارم ولی از مسولیتهاش میترسم.

من تحصیلکرده ام و شغل خوبی دارم نه از لحاظ مالی از لحاظ موقعیت اجتماعی طوری که شاید به داشتنم افتخار کنه خونه و ماشین و حقوق ثابت دارم به نظرتون اینها جبران سن من رو میکنه خودم هم نگرانی شما رو هم دارم

خواهش میکنم بگید از تجربه تون فاصله سنی شما و مادرتون ناراحتتون نمی‌کرد از دوستاتون خجالت نمیکشیدید

نه خجالت نمیکشیدم بعدشم بستگی ب اخلاق و روحیات طرف داره ن ب سن یکی میبینی فاصله سنیش با بچش ۱۵ ساله هم دیگه رو درک نمیکنن یکی میبینی ۵۰ ساله اینقد باهم راحتن و پایه ان

فراموشی کیمیاست

همه هم سالم و راضی هستند به یاری یزدان؟؟؟؟ 

بچه همسر برادرم فوت شد 

به دلایل غیر مربوط به سن مادر 

در سن هفت سالگی فوت شد 

دخترخاله ام یه دختر بالنده ی دانشجو هست

خواهرم دانشجوی ارشد روبوتیک هست 

هر سه تا خانم هم در کمال سلامت هستند

ان شاء الله یه بچه ی سالم و صالح و بالنده میاری

سایت از صدا پر است و از حرف خالی