عزیزم همه چی به خودت بستگی داده اگه توان بدنی داری، چه اشکالی داره. به شرطی که درک درستی از تفاوت سن ...
ممنونم من خودم از فیزیک بدنی و همه چیز مطمئنم و اینکه دخترم نباید تنها باشه نیاز به دوست همراه داره فقط از اینکه وقتی جوونه من سنی ازم گذشته وممکنه اون ناراحت بشه مرددم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تحصیلکرده ام و شغل خوبی دارم نه از لحاظ مالی از لحاظ موقعیت اجتماعی طوری که شاید به داشتنم افتخار کنه خونه و ماشین و حقوق ثابت دارم به نظرتون اینها جبران سن من رو میکنه خودم هم نگرانی شما رو هم دارم
خواهش میکنم بگید از تجربه تون فاصله سنی شما و مادرتون ناراحتتون نمیکرد از دوستاتون خجالت نمیکشیدید
نه خجالت نمیکشیدم بعدشم بستگی ب اخلاق و روحیات طرف داره ن ب سن یکی میبینی فاصله سنیش با بچش ۱۵ ساله هم دیگه رو درک نمیکنن یکی میبینی ۵۰ ساله اینقد باهم راحتن و پایه ان