2777
2789
عنوان

کال جوش / کله جوش در بارداری.

4881 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

کال جوش تو بارداری ضرر داره؟

هفته هفتمم، یه جا نوشته بود خوردن کشک خوبه، ولی ننوشته بود زیادیش خوبه یا نه. کال جوشم که همش کشکه. اگه کسی میدونه ممنون میشم کمکم کنه❤

کشک که خیلی خوبه بخور مشکلی نداره

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه یکی دستور پختشو بگه؟😁

بادمجون و پیازو تفت میدی بعد نعنا و سیرو بهش اضافه میکنی و تفت میدی و یکی دوقاشق رب بهش میزنی وقتی خوب تفت خوردن کشک و با اب قاتی میکنی و بهش اضافه میکنی میزاری بیست دقیقه تا نیم ساعت بجوشه تا رو به غلیظی بره

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

استار خیلی خوبه اگرم کشکت کشک محلی باشه که عالیه

من خیلی دوست دارم و خیلی هم میخورم

کلا چیزایی که میگن ضرر داره بیخوده من هرچی که ی ضررداره رو خوردن عین قبل بارداری

تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
بادمجون و پیازو تفت میدی بعد نعنا و سیرو بهش اضافه میکنی و تفت میدی و یکی دوقاشق رب بهش میزنی وقتی خ ...

این دستور کجاست؟ ما هم همین جور درست میکنیم فقط گردو هم می ریزیم و رب نمیزنیم

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
این دستور کجاست؟ ما هم همین جور درست میکنیم فقط گردو هم می ریزیم و رب نمیزنیم

جوری که خودم درست میکنم😬.

منم گاهی توش گردو میریزم  ولی یکم تیره میکنه رنگشو.

اکثر اوقات جدا گونه میارم گردو رو سرسفره.و اینکه شیره انگو و انگورم موقع خوردن میریزم توش خیلی دوست دارم😬

جوری که خودم درست میکنم😬. منم گاهی توش گردو میریزم  ولی یکم تیره میکنه رنگشو. اکثر اوقات جدا ...

شیرین میشه که😕

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
بادمجون و پیازو تفت میدی بعد نعنا و سیرو بهش اضافه میکنی و تفت میدی و یکی دوقاشق رب بهش میزنی وقتی خ ...

مرسی عزیزم😍

شبیه کشک بادمجونه

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
شیرین میشه که😕

اره خوشم میاد واییی دلم خوااااست🥴

مرسی عزیزم😍 شبیه کشک بادمجونه

اره  قیقا شبیه همونه بهش کله جوشم میگن