2777
2789
عنوان

داستان واقعی جن😵😵

| مشاهده متن کامل بحث + 4282 بازدید | 121 پست
چقد ترسناک 😥😥😥 یا خود خدا !!! داستان ساختگی ک نیس؟

اون نظر بالاییت هر کاری کردم ریپلای نشد

رو این ریپلی زدم دیگ😁

فکر خوبیه ولی خب شانس من 😂😐👌

حالا این چی تا یه مدتم نمیتونستم بالای کمدم رو نگا کنم😂😂اصن ی وضعی

سلام (-:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار تازه تصمیم گرفتم نمازخون بشم گفتم خدایا نماز صبح بیدار شم که انگیزم بره بالا چون وقتایی که نم ...

وای ی بارم موقع خواب هیشکی پشت سرم نبود دیوار بود پشتم ی نفر باانگشت زد ب کمرم اینقد ترسیدم گریه ام گرفت خیلی بدبود😭😭😭

میشه برای  رسیدن ب عشقمدعا کنید
یه بار تازه تصمیم گرفتم نمازخون بشم گفتم خدایا نماز صبح بیدار شم که انگیزم بره بالا چون وقتایی که نم ...

نمیدونم چرا اینطوریه..

ولی یه بار یه خانومیم تعریف میکرد

خواسته نماز بخونه بعد از مدتها

رفته وضو بگیره

کلی سر و صدا

صدای زدن ظرف و ظروف بهم و این چیزا بوده

شوهرشم ادم مذهبی بوده جفتشون شنیدن صداها رو

بعد شوهرش گفته میخوان بترسوننت ک نخونی نمازتو  

سلام (-:

من تا حالا تجربه جن نداشتم ولی یه بار نصفه شب توی اتاقم داشتم درس میخوندم ساعت ۳ بود یکی هی طبقه بالا میدویید صدای پاش پایین میمومد  

ولی بچهه های کوچیک میبینن جن هارو  دقت کردین یهو الکی میخندن یا به یه جا زل میزنن 

وای ی بارم موقع خواب هیشکی پشت سرم نبود دیوار بود پشتم ی نفر باانگشت زد ب کمرم اینقد ترسیدم گریه ام ...

عزیزم اگه خدا برات چیزی رو صلاح بدونه حتما مقدرش میکنه گلم زیادی واسه داشتن چیزی اسرار نکن از خدا که مهربون تر نیستی بسپار به خودش بخاد میشه به صلاحتم نباشه نمیشه انقدم عذاب نده خودتو امضا تو خوندم یاد خودم افتادم والان بعد از گذشت ۶ سال خداروشکر میکنم که دعا هامو گوش نکرد 

خدایا شکرت بالاخره منم مامان شدم بعد از سه بار ivf  ۱۵.۱۲.۱۳۹۹ بهترین روز زندگیم بود🥰🥰🥰                            ایشالله دامن همه منتطرا زود زود سبز بشه
اون نظر بالاییت هر کاری کردم ریپلای نشد رو این ریپلی زدم دیگ😁 فکر خوبیه ولی خب شانس من 😂😐👌 ...

😂😂😂 من ۱ماه فقط با پا مشکل داشتمو خوابم نمیبرد شوهرمو از خواب بیدار میکردم میگفتم بغلم کنه بخوابه بعدش پاهامو میاوردم بیرونو میخوابیدم😂😂😂

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

ما دبیرستان خوابگاه بودیم چون روستا دبیرستان نداشت من بچه درس خونی بودم شنیدم جای مدرسمون قبرستان بود قبلا 

ولی شبا ساعت سه پامیشدم درس میخوندم تو سالن که نور حیاط میفتاد تو در سالن ساعت سه ونیم داشتم فیزیک میخوندم فرمول حفظ میکردم چشامو بستم و فرمول تکرار میکردم یادم بمونه چشام باز کردم نگاهم خشک شد به حمومای خوابگاه که روب روم بود مدام لامپش خاموش روشن میشد وای چقد میترسم الانم که تایپش میکنم 

همسرم می‌گفت توعالم خواب بودم ی دفعه بیدار شدم دیدم ی ادم کوتاه قد با کت و شلوار سفید که براش کوتاه بود داشت می‌رقصید برام هرکاری هم میکردم نمی‌تونستم تکون بخورم بعد چند دقیقه رفت پشت زیرتلویزیون که دیگه همسرم بلند میشه هرچی میگردم پیداش نمیکنه(همسرم خونه تنها بود)

یه زن و شوهری تو فامیلمون تازه ازدواج کردن و بخاطر وضع مالی بد تو یه خونه ی کوچیک قدیمی زندگی میکنن. 

خانومه همیشه تعریف میکنه تو خونش اتفاق های عجیب میوفته. 

میگه هر چی لباس قرمز دارم همیشه لکه دارن و یا یهو غیب میشن.  یه دفعه خونه رو مرتب کرده و رفتن بیرون وقتی برگشته همه چی بهم ریخته بود و شال قرمزش از پنکه آویزون بود و توی شونه ش موهای بلند قرمز بوده 

😂😂😂 من ۱ماه فقط با پا مشکل داشتمو خوابم نمیبرد شوهرمو از خواب بیدار میکردم میگفتم بغلم کنه بخوابه ...

من مجردم با خواهرمم اتاقمون مشترکه

بعد اون ترسشو بروز میده

من اصلااا

هیم بش میگم ترسو و فلان

تا حد ممکن نذاشتم چیزیو بفهمه 😂😂😂

اما یه چند باری موردایی برام اتفاق افتاده

بازم داشتم میمردما

اما جلو اون خودمو نترس جلوه میدم 😂

سلام (-:
همسرم می‌گفت توعالم خواب بودم ی دفعه بیدار شدم دیدم ی ادم کوتاه قد با کت و شلوار سفید که براش کوتاه ...

بده نصف شبی شوهرتو شاد کرده

😂😂😂😂

خدایا شکرت بالاخره منم مامان شدم بعد از سه بار ivf  ۱۵.۱۲.۱۳۹۹ بهترین روز زندگیم بود🥰🥰🥰                            ایشالله دامن همه منتطرا زود زود سبز بشه
عزیزم اگه خدا برات چیزی رو صلاح بدونه حتما مقدرش میکنه گلم زیادی واسه داشتن چیزی اسرار نکن از خدا که ...

اره خودمم میترسم ازاین چیزا ولی دل کندن سخته

میشه برای  رسیدن ب عشقمدعا کنید