سلام خانما من ۱۱ اردیبهشت لکه بینیم شروع شد تا ۱۵ که خونریزی شروع شد .. ۱۲ این ماه بی بی گذاشتم پررنگ شد .. امروزم آزمایش دادم عدد بتام ۳۷۰ شده .. آیا خوبه ان شاءالله...
در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
آخه برا کیت تخمک گذاری تو بروشورش زده از اولین روز خونریزی شروع کنید نه لکه بینی برای همین گفتم احتم ...
ممنون عزیزم ... من از ۹۴ تو اقدامم .. از خدا میخوام هیچ زنی منتظر نمونه .. ان شاءالله بزودی تاپیک بارداریت رو ببینم عزیزم فقط امیدت بخدا باشه و صبر کن 💋💖
در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
ممنون عزیزدلم خدا نی نی تو رم حفظ کنه و انشاءالله سالم و صالح باشه منم بعد یه سقط باردا ...
ان شاءالله ... خداروشکر برات خوشحالم ... سقط خیلی سخته منم دوتا سقط داشتم فقط از خدا میخوام دیگه تجربه تلخ دو قبلی رو نچشم ... ان شاءالله سالم و صالح باشه 🤩😍😘
عزیزم استرس نداشته باش منم وقتی باردار شدم هم بتام کم بود ، بعد ۶ روز تأخیر ۹۸ بود و هم اینکه کمر درد شدید داشتم توکل کن به خدا انشاءالله بتات زیاد میشه گلم و