2777
2789
عنوان

عدد بتا بعد ۷ روز تاخیر 💖💖🤩🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 4089 بازدید | 70 پست
۱۱  خوبه گلم ... بچه های برای منم دعا کنید بتا بالا بره فردا نوبت دکتر دادم

الهی عزیزه دلم  لطفا استرس نده  اگه لکه  بینی  و خونریزی و درد نداری  چرا  تکرارش باید بکنیی بیخیالـ  باش  و ریلکس  قربونت بشم انشالله  نه ماه دیگه سالم بیاد بغلت

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
مبارکه عزیزم.. روز خونریزی رو معمولا اولین روز پریودی حساب میکنن

ممنون عزیزم ... اره دکترم دوماه پیش همینو گفت .. 

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فدات عزیزم ایشاالاه برا توام صحیح سالم بیاد بغلت 

ان شاءالله امیدم فقط بخداست 😘

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
علایم .. معده درد و یبوست و یه کم سینه درد

مبارکت باشه تبریک میگم عزیزم🤗

دارو استفاده میکردی؟ مشکل خاصی نداشتی؟

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
عزیزم بهت تبریک میگم اره خوبه نگران نباش

ممنون عزیزم .. برام دعا کن دوستم🤩😍

مبارکت باشه تبریک میگم عزیزم🤗 دارو استفاده میکردی؟ مشکل خاصی نداشتی؟

عزیزم من دوتا سقط داشتم .. فقط لطف خدا بود که باردار شدم .. 💖💋

عزیزم خیلی خوبه منم بعد ۶ روز تأخیر ۹۷ بود الآنم دخترم ۸ ماه دنیا اومده خداروشکر

از ۱۱ ام حساب میشه

روزی ۲۱ مویز بخور و رو هر کدوم یه بسم الله الرحمن الرحیم بگو جای جنین رو سفت می‌کنه

هرروز سوره حجرات رو بخون برای جلوگیری از سقط خوبه ان‌شاءالله

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم خیلی خوبه منم بعد ۶ روز تأخیر ۹۷ بود الآنم دخترم ۸ ماه دنیا اومده خداروشکر از ۱۱ ام حساب میشه ...

خدا ان شاءالله دختر نازنینت رو برات حفظ کنه ... و ممنون از راهنماییت ... خودم مویز خشک کردم ولی تعدادشو همینجوری میخوردم ممنون که گفتی😘😍😘

چشم حتما اگر لایق باشیم 

ان شاءالله بسلامتی دختر نازت رو بغل بگیری ..💋💖

کاش دقیق میدونستم .. ممنون عزیزم

آخه برا کیت تخمک گذاری تو بروشورش زده از اولین روز خونریزی شروع کنید نه لکه بینی برای همین گفتم احتمالا باید اولین روز خونریزی باشه 

عزیزم برا منم دعا کن مامان شم لططططفا

خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
خدا ان شاءالله دختر نازنینت رو برات حفظ کنه ... و ممنون از راهنماییت ... خودم مویز خشک کردم ولی تعدا ...

ممنون عزیزدلم خدا  نی نی تو رم حفظ کنه و انشاءالله سالم و صالح باشه 

منم بعد یه سقط باردار شدم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم