2777
2789
عنوان

ابلاغیه

141 بازدید | 10 پست

سلام،خوب هستین؟؟یه سوالی داشتم،اگه کسی وکیل هست یا تجربه داره لطفا کمکم کنه،من از همسرم شکایت ترک انفاق کردم،قراره براشون ابلاغیه بره دم درشون،اگه در رو عمدا باز نکنن تا تحویل نگیرن چی میشه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازهم میفرستن اگر جواب ندهند یکجا خوندم  دادخواست مطالبه نفقه بازداشتی دارد

من میترسم اینا همش بپیچونن و ابلاغیه رو نگیرن،از این طرفم همش کارم عقب بیفته تا بالاخره بیان

من میترسم اینا همش بپیچونن و ابلاغیه رو نگیرن،از این طرفم همش کارم عقب بیفته تا بالاخره بیان

این چیزا هست ولی تو قانون برای اینم راه حل هست

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
اگه۳ بار بهش ابلاغ بشه ونیاد دادگاه حکم جلبش صادرمیشه.نگران نباش چه دروباز کنه یانکنه فرقی نداره

مرسی عزیزم،و اطلاع دارین که اگه ترک انفاق ثابت بشه و زوجه رضایت نده چی میشه؟؟

ترک انفاق درصورت اثبات جلب آنی داره وفقط درصورت جلب رضایت همسر میتونه از آزادبشه

سلام،خوب هستین،یه سوال میتونم ازتون بپرسم؟؟اگه زوج بعد از اثبات ترک انفاق،نفقه رو پرداخت کنه،تبرئه میشه؟یا تو اون جلسه بگه چون قصدم طلاق بود اینکارو کردم چی؟؟