2777
2789

بله انتخابش میکردم خانوادش حتی ۱بارهم تو این ۱۲سال منو ازار ندادن ولی خودش خیلییی زود حوش میاره و عجوله بااین حال دوسش داررررررم زیاد و انتخابش میکردم قطعافقط کاش یکم اروم بود 🤗🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر خانوادش بدون شک ردش میکردم

پیرو این پیامم که من عاشق همسرم هستم و براش جون میدم .

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

شوهرم از نظر اخلاقی و شغل و خانواده حرف نداره ولی زیاد پولدار نیست کارمندیم هر دو . من  خواستگار پولدار داشتم که بعضی شرایط شون خوب نبود ازدواج نکردم بعضی وقت ها  که بی پولی فشار میاره همش قسط خونه ماشین و ... میگم کاش با یه پولدار ازدواج میکردم ولی بعدا عذاب وجدان میگیریم چون نمیشه گفت که با اونا خوش بخت میشدم

خدایا شکرت

چقدر بیچاره ایم کارمون گیر این مردا افتاده.غیرت ندارن که

بخدا خیس ابیم بچه کلافه شده ..حالم ازش بهم میخوره ی ادم چقد میتونه بیشعور باشه گفتم درست کن بعد بخواب گوش نداد الانم یجوری رفتار میکنه ک انگار تقصیر منه

من جایے باختم ڪه فڪر ڪردم دارم به آرزو هام میرسم.
من باهاش ازدواج میکردم اما تحت هیچ شرایطی یک روزهم با خانوادش زندگی نمیکردم. چون پیرم کردن خدا لعنت ...

منم خانوادش بااین ک دورن نزاشتن یه روزم اب خوش از گلومون پایین بره.مریضی سختی گرفتم ازحرص واعصاب ک تااخر عمر باید مشت مشت دارو بخورم.بیس هفت سالمم بیشتر نیس.خدانگذره ازشون حتی باتلفن زدن منو عذاب دادن خودمو خونوادمو...انقدر بیاحترامی کردن اگه بخام بنویسم ی کتاب قطور میشه

بخدا خیس ابیم بچه کلافه شده ..حالم ازش بهم میخوره ی ادم چقد میتونه بیشعور باشه گفتم درست کن بعد بخوا ...

ب اینایی ک کولر درست میکنن زنگ میزدی تابیان درس کنن بعد حساب کنه.میفهممت مرد بیشعورا کاریش نمیشه کرد

خانوادش چیکار کردن    

دخالت😊

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸